@luxie ja som dostala nove tamagotchi ked som bola mala a isla som ho v skolke ze realne vykupat (rozumej hodit pod vodu) a samozrejme uz neislo, revala som asi tyzden : (
keď som mala dva alebo tri, zabudla som si bábiku v autobuse... Mala som z toho komplexy a veľa som plakávala. A odvtedy strácam všetko, čo sa ku mne dostane. Touto cestou vás oboznamujem, nech mi nenechávate na starosti svoje kľúče. Ani deti. Ani nič
uplne prve komixy spider-mana a batmana, ktore som dostal. tie som si opatroval ako oko v hlave a mama mi ich potom pocas toho, ako som bol v skole a ona upratovala, vyhodila.
@shoesmaniac jj, to som tiez ako maly neznasal uplne. plno veci, co si ona myslela, ze su zle/nepotrebne mi vyhadzala a pritom to vzdy bolo nieco, co som mal rad
@trdelniiiq Presne! A nikdy sa mi nepriznala...
A napriklad niektore veci som nepouzivala 100 rokov ale ked mi to vyhodila tak rovno vtedy som si spomenula, ze to potrebujem a nevedela som to najst.Proste zákon schvalnost
na povale som našiel dolárovku starú možno aj 40 rokov a strašne som si ju obľúbil a zmizla mi v autobuse a neviem či mi vypadla alebo mi ju niekto potiahol z vrecka
keď som bola malá, mala som takú kostričku na kľúčenke...rada som sa s ňou hrávala...volala sa Afrodita ...a tú som raz niekde stratila a dosť som ju oplakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
- prívesok s fotkou dr. housa
- skladačku od mamy
ked by som ju nasiel asi by som plakal od stastia
aaach
A napriklad niektore veci som nepouzivala 100 rokov ale ked mi to vyhodila tak rovno vtedy som si spomenula, ze to potrebujem a nevedela som to najst.Proste zákon schvalnost