Ako vnímate situáciu v slovenských a českých televíziách, ktorá sa opakuje každé Vianoce? Sedíte pred telkou a pozeráte Tři oříšky pro Popelku, Sám doma, Mrázika a Perinbabu alebo až do konca zimy nechcete bedňu ani vidieť? Ja osobne neznášam, že je to ka
nie že by som tým trávila vianoce...možno občas si niečo zapnem, keď idú tie staré čiernobiele filmy. ale najviac ma nasralo že som minulý rok zmeškala film ktorý mal premiéru na štedrý deň a v ktorom som si zahrala v komparze
Určite budem sedieť pred Popoluškou a budem sa napchávať koláčmi a zákuskami. Nevynechám ani Perinbabu a ostatné rozprávky. Pre mňa to proste k Vianociam patrí.
hm ja pozeram telku len cez Vianoce... konkretne len rozpravky, z tych milionkrat vysielanych filmov si pozriem len Sokoliara Tomáša a Sám Doma 1 ( to ani neviem ci tento rok davaju) kazdopadne u mna vyhravaju animaky
Popolušku poznám naspamäť a predsa si ju vždy na Vianoce rada pozriem a Mrázika zasa na Silvestra, to je už taká tradícia, k sviatkom to skrátka patrí
a super rozprávky pôjdu tento rok na Štedry deň na JoJke (alebo JoJ Plus, nikdy neviem, ktorý kanál to presne reklamujú), to sa celkom teším, samé superné animáče tam budú dávať
a jasné, dá sa to všetko stiahnuť - ale proste to patrí k celej tej atmosfére a ja sa na to už veľmi teším
nemám rada tie "vianočné filmy" a zvučka perinbaby je v každej trápnej reklame a podobne...a každých 5 minút je reklama načo to budem pozerať? tak, či tak viem ako to skončí to radšej pôjdem von ako by som mala sedieť pred telkou
Nemám moc rád vianoce. A nemám rád tie československé rozprávky, jedine Popelku som ochotný si kuknúť. A zo zahraničných sa každý rok teším len na ten o Turbomanovi s Arnoldom Schwarzeneggerom!
budem..mam rad vianoce a vsetky tie klise filmy, atmosferu ako taku, ked sa budem napchavat kolackami, sediet pred televizorom a pozerat vsetko vianocne, co budu davat
tusim Anglicka Liga sa hra aj na vianoce tak to bude asi najrozumnejsie ale tak v obyvacke s rodinou si pozrem aj nejake kktiny klasicke , no a napriklad "Byl jednou jeden kral" mam rad , to si pozrem kludne aj kazdy rok alebo Santa je uchyl
z tých rozprávok čo idú každý rok by mi asi jeblo a stačí že mám jebnutú celú rodinu. neznesiem ani reklamu na takého Mrázika napr... Popolajzňu.. atď. ak budú dávať niečo, čo som videla maximálne 2x a páčilo sa mi to, možno sa k telke aj dopracujem.
tie najhlavnejšie si pozriem vždy i napriek tomu že som ich videla 1000x ... bez nich Vianoce by boli trošku fádnejšie ...čiže Popoluška, Perinbaba, Popolvár, Drozdia brada, Mrázik, a další môj tohtoročný program na prazdniny je Učiť sa, zabaviť sa, korčulovať, a zasa učiť sa
No ja sa telke vyhýbam počas roka, ale na Vianoce si rada pozriem Perinbabu a chystám sa aj na Lásku nebeskú (zase) a ešte na niečo pekné určite, lebo máme novú sedačku a tak super sa na nej kysne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
» www.csfd.cz/film/38124-sant...
a super rozprávky pôjdu tento rok na Štedry deň na JoJke (alebo JoJ Plus, nikdy neviem, ktorý kanál to presne reklamujú), to sa celkom teším, samé superné animáče tam budú dávať
a jasné, dá sa to všetko stiahnuť - ale proste to patrí k celej tej atmosfére a ja sa na to už veľmi teším
Sám doma sme videli už toľko krát že už nie, aj keď je to super
a ide to:
STV1 26.12.2011 16:15