Zdravím... asi ako každý človek som premýšľal, čo by som mohol v budúcnosti robiť, a fakt rád by som bol sudcom. Chcem sa opýtať či máte ten istý názor ako ľudia z môjho okolia, že najlepšie by som na na nejakú právnickú fakultu dostal z gymnázia. A ešte
Na akukolvek skolu sa najlepsie dostat z gymnazia, lebo ta skola Ta na to pripravi a vacsinou (aspon podla mojich informacii) su testy zalozene na gymnazialnom ucive. Gymko je rozhodne naj...
@14 neviem, čo ťa lepšie pripraví na ekonomickú, ale určite sa na ňu dostaneš ľahšie s gymkom... minimálne na EKF TUKE uprednostňujú gym pred OA, aj keď OA má nejakú výhodu v bodovaní oproti ostatným SOŠ, ale gymnázium sa aj tak uprednostňuje najviac
Na Právnickú sa dostaneš aj z OA, ak sa budeš pripravovať na test. Ale odporúčam gymnázium s tým, že budeš maturovať z dejepisu a NOS/OBN. Počula som, že Trnavská univerzita má najlepšiu právnicku fakultu, ale neviem či pred Komenského alebo po ňom(Ak to nie je pravda, to nie je moja vina, mám to z druhej ruky ... Ja by som si určite zvolila Trnavu
Je úplne jedno z akej si školy, pokiaľ sa dobre pripravíš na skúšky. Na právo buď UK v Bratislave, prípadne Masarykova v Brne alebo Karlovka. Právnikov je dnes toľko, že treba naozaj vyberaťtie najlepšie školy, aby si si zvýšil šancu uplatniť sa. Každopádne, nech už sa rozhodneš akokoľvek NECHOĎ na UMB v B. Bystrici.
este si nenapisal ci sa chystas si dat prihlasku na to gymnazium alebo uz na to pravo lebo ak na gymnazium tak mi ver ze to kde pojdes na vysku este 50x zmenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Trochu odveci, ale... čo už...
pokiaľ sa však jedná o právo tak to hej, určite gympel
@danica123 hej hej, na slovensku síce neni, ale v česku
VŠ - Karlova univerzita