Stredná Odborná Škola Animovanej Tvorby- Bratislava
Ahojte,
Chodíte niekto na túto školu? Poprípade čo si o nej myslíte? Pretože budúci rok ma čaká výber strednej školy a táto ma najviac zaujala (už som bol aj za riaditeľom, no i tak) A poprípade ak ste dochádzali na aký internát ste išli?
Som deviatačka a dala som si tam talentovku už mi prišla aj pozvánka ale asi tam nepojdem lebo len za tie talentovky sa platí 15 euro a o zápisnom a o školnom ani nehovorím :/
@barb95 ani sa nečudujem sú tam 4 odbory a na každý berú po 15 žiakov
@oliviaa Hej je pravda že je to drahá škola... ale tak čo už myslím že je to jediná taká škola ktorá sa zaoberá animovanou tvorbou (+ešte jedna v košiciach, ale tamtá sa mi bárs čo nepozdáva)
@oliviaa = si zle informovaná o tom koľko berú žiakov
Chodím tam, som 4ták a neurobte takú chybu ako ja to čo som sa naučil som sa mohol sám naučiť a nemusel som platiť pojebané školné aj cez prázdniny. Je to škola len pre tých čo sa chcú zajebávať a mať veľa volného času. 3/4 absolventov nepokračujú ani v odbore, budem asi jeden z mála. Je to možno v pohode škola, ale zbytočná. Radšej si dajte na školu dizajnu Ivánska cesta (menšie školné a lepšie učia) dúfam že som spravil lepší prehlad.
@sebko = grafický dizajn, popritom robím motion graphics a animácie. Animovaná tvorba na tej škole nestojí zato a ako animátor na Slovensku to máš veľmi ťažké...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@barb95 ani sa nečudujem sú tam 4 odbory a na každý berú po 15 žiakov
Chodím tam, som 4ták a neurobte takú chybu ako ja to čo som sa naučil som sa mohol sám naučiť a nemusel som platiť pojebané školné aj cez prázdniny. Je to škola len pre tých čo sa chcú zajebávať a mať veľa volného času. 3/4 absolventov nepokračujú ani v odbore, budem asi jeden z mála. Je to možno v pohode škola, ale zbytočná. Radšej si dajte na školu dizajnu Ivánska cesta (menšie školné a lepšie učia) dúfam že som spravil lepší prehlad.