Stredná odborná skola dopravná v Martine - odbor SUKROMNY PILOT - je to?
Caute... Len ma tak napadlo, kebyze prestupim, hoci som skolu na ktoru som sa prihlasil este ani nezačal..............
Nasiel som na nete že stredná odborná skola dopravná (to je skola o sebe nič moc) v Martine,a le že odbor SUKROMNY PILOT...
Som kukal a
Ozaj a este by ma zaujímalo kebyže som SUKROMNY pilot tak kolko by som zarábal, kebyze vozím nejakých miliardárov tak vela... ?
V praxy kolko by som cca mal... ? Kebyže idem na nejaku vysoku este?
experiment znamená že tento odbor je "nový" a pri niektorých sa ešte z neho nematurovalo. Ja som tiež studovala "experiment" a po 4 rokoch sa prehodnocovalo stúdium a výsledky či ten odbor bude dalej pokracovat ako normálny riadne zabehnutý alebo sa zruší. náš "experiment" sa podaril a čo som počula otej skole v martine tak je to odbor s dobrou budúcnostou asi len tolko
@skingirl94 bol som vždy od 6. ročníka aj na polrok... Vsak ja hovorím ze som super to len na birdzi zo závisti sa všetci snažia nahovoriť samy sebe ze mám 5-ky stratený prípad atď...
keď skončíš tu školu v martine budeš mať preukaz PPL (súkromného pilota) čo znamená že za peniaze nesmieš lietať a budeš lietať iba na takých malých 2 až 6 miestnych lietadielkach.... ...potom ak by si chcel ísť dalej musíš si porobiť preukazy CPL (obchodný pilot) ...už možeš brať prachy, ale ktomu potrebuješ ešte preukaz radiofonistu + preukaz sučinnosti dvojitej posadky a neviem ešte aký všeliaký + konkrétnu typovku na nejaký menší triskáč.
a aby ti dali preukaz PPL musíš mať na malých lietadlách nalietané min 150 hodín...no proste je to drahé a na dlho a musíš vedieť po anglicky dobre inak jebať na to ...skôr chod na výšku...stredná je zbytočná..daj si gympel alebo čo a potom na výšku tam si spravíš preukaz ATPL a budeš lietať na velkých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V praxy kolko by som cca mal... ? Kebyže idem na nejaku vysoku este?
a aby ti dali preukaz PPL musíš mať na malých lietadlách nalietané min 150 hodín...no proste je to drahé a na dlho a musíš vedieť po anglicky dobre inak jebať na to ...skôr chod na výšku...stredná je zbytočná..daj si gympel alebo čo a potom na výšku tam si spravíš preukaz ATPL a budeš lietať na velkých