@ladylolita ?? robia sa na gymnáziá, umelecké, učitelstvo pre materské školy a možno aj na ďalšie no je kopec škôl, kde sa nerobia napr. obchodná, PASA (s výnimkou toho učitelstva), hotelovka atď.
@veroniques ty moc nesleduješ tv však? Uchádzači o štúdium na školský rok 2013/14 povinne robia prijímacie skúšky na akúkoľvek školu. Teraz som si neni istá ale keď niekto napíše monitor nad 90% či ako nemusí, ale to sa mi len zdá nehovorím to s istotou
@veroniques neviem no ja sa v tom moc nehrabem ale u nás v meste sa robia úplne všade, ešte aj na tie najspodnejšie odbory čo som fakt nečakala, že sa budú robiť prijímačky, keď sa tam hlásia ľudia čo poriadne čítať nevedia
Poľnohospodárske školy patria medzi najlepšie, človek sa tam naučí všetko. A mám aj odsledovaných ľudí čo tam chodili, nemôžu si sťažovať že niečo manuálne nevedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Naša škola nie je žiadna stoka a nie je to tak, ako ty píšeš ..tak neviem kde bude problém