Ahojte chcem sa spýtať na akú strednú školu mám ísť keď ma baví fyzika, matika, chémia a informatika.(Som z okolia HE takže nejaká škola z východu, hoci internát by nebol problém.) Rozmýšľam o gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach napíšte mi aké máte skús
@Mallka Určite by som si vybral gymnázium. Ak by som si mal vybrať znovu ja a bol by som teda na tvojom mieste, tak určite by som si vybral nejaké kvalitnejšie.
Hovoríš, že pre teba internát nie je problém, tak ja by som odporúčal Gymnázium Šrobarova, Košice. Aj mňa by ale zaujímalo, čo si predstavuješ (čo sa učíte) na Informatike.
Ďakujem za seriózne komenty A na informatike v škole na učíme akurát tak robiť prezentácie a referáty (vlastne teraz v 9. ročníku už informatiku ani nemáme ) ale ja skôr sama doma sa venujem programovaniu, vytváraniu programov a podobne Proste sa učím pracovať zo softvérom Ale v škole sa neučíme fakt nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@Mallka Určite by som si vybral gymnázium. Ak by som si mal vybrať znovu ja a bol by som teda na tvojom mieste, tak určite by som si vybral nejaké kvalitnejšie.
Hovoríš, že pre teba internát nie je problém, tak ja by som odporúčal Gymnázium Šrobarova, Košice. Aj mňa by ale zaujímalo, čo si predstavuješ (čo sa učíte) na Informatike.