neviete niekto či je aj škola kde sa nemusia robiť talentovky zo spevu a hlavný odbor herectvo a hudba ale bez spevu? Ak áno prosím napíšte kde sa nachádza
mám pocit že bez talentoviek určite nie .. no čo sa týka toho aj ja chcem ísť na herectvo ale výšku momentálne som na súkromnej strednej umeleckej propagačná grafika a potom to bude VŠMU herectvo a tam taktiež talentovky a musím chodiť kôli tomu na spev
spev, nástroj a tanec máš všade k herectvu... dokonca aj na bábkoherectvo to potrebuješ
herectvo bez spevu nenájdeš... tam nejde ani tak o to, aby si vedela nejak dokonale spievať, ale spev ti pomáha rozvíjať prácu s hlasom... zase tam nemusíš vedieť spievať ako speváčky, ale aspoň treba mať rytmus a hudobný sluch
a ak nevieš hrať na nástroj a chceš naozaj študovať konzervatórium, tak to nevadí... na talentovkách hovorili tým, čo nevedeli hrať na nástroj, že aby sa do septembra doučili aspoň základy...a prijali aj tých, čo nevedeli hrať na nástroj... len sa to treba potom doučiť... minimálne aby si mala ako taký prehľad, kde sa nachádza aký tón a tiež by si mala vedieť zahrať aspoň jednoduché skladby jednou rukou...ale to sa dá naučiť v priebehu pár mesiacov... ak sa chce všetko sa dá
@simka1311 Mne to hovoriť nemusíš, ja chodím na konzervu tak viem ako to funguje. Preto aj viem akých ľudí tam berú... Takže spievať vedieť netreba A vlastne najlepšie je ak nevieš nič...
@sabii19 Chodím do BB. Je to ešte jedna zo schopnejších škôl u nás. A preto ti môžem povedať, že ak ti ide herectvo a tanec tak ten spev nieje rozhodujúci a ked chceš, tak to kľudne vyskúšaj...
a ako bolo povedané vyššie.. hudba a bez spevu..to nejde ale ak ukážeš iné kvality... vedy že nemusíš vedieť spievať aa keď si odtočíš 5 či 6 rokov..neviem koľko máš aj titul dokonca.a. bez výšky tuším art ale nie som si istá..mám kamošku čo chodí na tú školu..a je maximálne spokojná (aj keď..ona spievať vie ) ale držím palce btw vysokoškolský režim na strednej? to málokde zažiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale @jazzanova - úplna pravda. odpad všade.
skôr chod na inú školu a ptm sa zapájaj do nejakých castingov alebo konkurzov
inak srsly: odbor herectvo a hudba bez spevu? to sotva, určo nie
herectvo bez spevu nenájdeš... tam nejde ani tak o to, aby si vedela nejak dokonale spievať, ale spev ti pomáha rozvíjať prácu s hlasom... zase tam nemusíš vedieť spievať ako speváčky, ale aspoň treba mať rytmus a hudobný sluch
a ak nevieš hrať na nástroj a chceš naozaj študovať konzervatórium, tak to nevadí... na talentovkách hovorili tým, čo nevedeli hrať na nástroj, že aby sa do septembra doučili aspoň základy...a prijali aj tých, čo nevedeli hrať na nástroj... len sa to treba potom doučiť... minimálne aby si mala ako taký prehľad, kde sa nachádza aký tón a tiež by si mala vedieť zahrať aspoň jednoduché skladby jednou rukou...ale to sa dá naučiť v priebehu pár mesiacov... ak sa chce všetko sa dá
a ako bolo povedané vyššie.. hudba a bez spevu..to nejde ale ak ukážeš iné kvality... vedy že nemusíš vedieť spievať aa keď si odtočíš 5 či 6 rokov..neviem koľko máš aj titul dokonca.a. bez výšky tuším art ale nie som si istá..mám kamošku čo chodí na tú školu..a je maximálne spokojná (aj keď..ona spievať vie ) ale držím palce btw vysokoškolský režim na strednej? to málokde zažiješ