Bola som na prijimacich skuskach na jednu strednu skolu . Ale ma nezobrali ... Ale mozem sa odvolat do 5tich dni .. Nevie niekto co by malo byt v tom odvolani? .. AAA ako to potom funguje? Musim robit znovu talentovky? .. Ci? ..
No určite napíš odvolanie. Im ide hlavne o ten papier neriešia čo tam je. Keď budeš dosť blízko pri čiare máš šancu. Niečo v štýle "Na základe dobrého výkonu na talentovkách sa odvolávaš proti rozhodnutiu bla bla... " a že si myslíš, že patríš na tu školu.
Ja keď som dávala odvolanie na školu priamo zástupkyni vobec to nečítala len ma zobrala. Ide o to kde si v tom zozname...
@domiiis ... inak toto aj mna zaujima .. dajme tomu ze na talentovkach zaplnili vsetky volne miesta .. aa ja som bola tesne pod ciarou .. oplati sa mi odvolat ? mam sancu ze sa tam dostanem? Thanks ..
ide o to aká škola. Vieš je rozdiel taká bratislavská konzerva a nejaká umelecká zameranie reklama.
Na konzervatoriu ked nemáš známosti sa nedostaneš len tak ľahko...
ale zas si zober je to len jeden papier a za tu šancu to stojí. Ak si blízko pod čiarov určite neváhaj. Za to nič nedáš... ani ja som nemyslela že by ma zobrali a podarilo sa.
@domiiis ... jaa na strednu umelecku uzitkoveho vytvarnictva ... myslis ze tam mam nejaku sancu? ci? ... ehm aa co by priblizne malo byt v tom papiery napisane ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja keď som dávala odvolanie na školu priamo zástupkyni vobec to nečítala len ma zobrala. Ide o to kde si v tom zozname...
nie talentovky určite nebudeš musieť robiť.
a bol to biling. gympel.
Ak ale ty máš niečo umelecké asi... myslím, že ani tam to nebude nejak zložité. Kam chceš ísť?
ide o to aká škola. Vieš je rozdiel taká bratislavská konzerva a nejaká umelecká zameranie reklama.
Na konzervatoriu ked nemáš známosti sa nedostaneš len tak ľahko...
ale zas si zober je to len jeden papier a za tu šancu to stojí. Ak si blízko pod čiarov určite neváhaj. Za to nič nedáš... ani ja som nemyslela že by ma zobrali a podarilo sa.
však to skús za to nič nedáš. Ked niesi plnoletá tak ti to má písať zákonný zástupca.
Dobrý den dovolujem si vám zaslať odvolanie v prípade "meno" na školu "meno" ...
tak nejak?