Ahojte...Dnes prišli výsledky o prijatí na stredné školy. Skončila som na 18 mieste pod čiarou. Myslíte , že je tam ešte možnosť dostať sa na gymnázium.
Dám ti radu na nezaplatenie, vyser sa z vysoka na gymnázium, lebo ti nedá nič do života.. spôsobí ti to len kopu problémov do budúcna.. teda leda že si bifloška. Choď na obchodnú akadémiu, prípadne hotelovú a tam sa naučíš niečo využiteľné a aj sa budeš vedieť uplatniť, či už rovno v zamestnaní po strednej, alebo na vysokej. Fakt kašli na gymnázium a buď rada že si sa tam nedostala
to ťa ešte v pohode príjmu, ja keď som si dával prihlášku takisto som bol nejako tak 12 pod čiarou, ale uvoľnilo sa ešte oveľa viac miest ako bolo treba, netráp si s tým hlavu , len si daj odvolanie hlavne a skús to znovu
Defakto súhlasím s @1 , gymko už neni to čo bývalo a také keci, že z iných škôl sa na výšku nedostaneš už dávno neplatia, ale nemaj strachy, veľa ľudí to malo len ako druhú voľbu a nepôjde tam, takže sa to posunie. Podaj odvolanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme