Čaute,mam taky problem Strašne chcem ist studovat na strednu skolu do zahranicia ale Amerika ani UK ma vôbec neoslovili. Najradsej by som vypadol do Austrálie alebo Nového Zélandu,len ta cena Neviete agenturu s ktorou sa tam dostanem čo najlacnejšie
Strednú školu môžeš v pohode vyštudovať aj na Slovensku,neubudne z teba.
Lacné ceny nečakaj.
Ak chceš ísť do zahraničia kvôli tomu,aby si sa naučil jazyk,tak choď radšej na nejaké kvalitné bilingválne gymnázium.
Nič v zlom, ale to chceš ísť len tak do Austrálie ? Veď si musíš nájsť školu, nejaký intrák, občianstvo .. Musíš brať na to, že tam možno majú iné študijné metódy a napr budeš možno potrebovať nový pc, niekto ti bude musieť platiť nejakú stravu a na to si tým, že zarobíš 200 e moc nepomôžeš, musíš mať popri tom brigádu a ako 15 ročného môžeš možno na škole pomáhať upratovať, nič v zlom. Aj ja chcem ísť študovať do zahraničia, ale strednú som chcela ísť do Oregonu a o ostala som tu, vydržím to a potom, keď už budem mať 18 je lepšie vyraziť do sveta, než ako neplnoletý, ale to je len môj názor
@ mickeymouse010 do zahranicia nechcem ist len preto aby som sa naucil jazyk. Ak by to tak bolo tak by som si nevyberal lokáciu a hned by som bral najlacnejsiu volbu - USA
@ djveva chcem ist na normalny stredoskolsky program do zahranicia,byval by som v rodine.
@ doyouhearme viem,ze je to drahe ale hladam najlacnejsiu volbu
@matthewp a kvôli čomu teda?
Takýto krok si treba dobre premyslieť...a je viac nereálny ako reálny..A osobne si myslím,že by bolo užitočnejšie ,keď už tak veľmi chceš,vyštudovať VŠ v zahraničí ako SŠ...na strednej nezáleží až tak...
@ mickeymouse010 samozrejme, že aj na naučenie nového jazyka ale aj spoznanie noveho, dalekeho svetam,novych ludi, osamostatnenie a pod. je to super experience do života myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Lacné ceny nečakaj.
Ak chceš ísť do zahraničia kvôli tomu,aby si sa naučil jazyk,tak choď radšej na nejaké kvalitné bilingválne gymnázium.
@ djveva chcem ist na normalny stredoskolsky program do zahranicia,byval by som v rodine.
@ doyouhearme viem,ze je to drahe ale hladam najlacnejsiu volbu
Takýto krok si treba dobre premyslieť...a je viac nereálny ako reálny..A osobne si myslím,že by bolo užitočnejšie ,keď už tak veľmi chceš,vyštudovať VŠ v zahraničí ako SŠ...na strednej nezáleží až tak...