Ahojte, tak ja by som potrebovala poradiť ohľadom strednej školy Som deviatačka, a máme sa rozhodovať o stredných školách. Mama na mňa tlačí s gymplom, ale bojím sa že sa budem musieť veľa učiť na čo niesom zvyknutá. V budúcnosti by som chcela pokračo
na umeleckú v LV chodila kamoška , celkom si pochvalovala , na gympel sa vyser , podla mńa je to totálne odveci , nechápem jak tam niekto môže chodiť ,,,, keď na teba bude mama tlačiť povedz jej nech ide na gympel ona
v BA by som sla na sukromnu umelecku nasa umelecka v TN je .... neviem studujem fotku a nemame dobre vybavenie velmi ... hlavne co sa tyka klasickej fotografie ... atelier je na tom trocha lepsie ale tiez to neni zazrak ale ucitelia su celkom fajn ked sa im chce
prečo tu všetci snívajú o tom, že budú chodiť na umelecké školy? samozrejme, treba ísť za svojim snom, ale ak na to nemám, treba si uvedomiť, že na to nemám. nemôžme byť všetci herci, režiséri, speváci a gitaristi.
čo sa týka školy, ja som chodila na gympel, teraz mi je ľúto, že nemám v ruke žiadne remeslo (inými slovami: neodporúčam). na druhej strane, máloktorá odborná stredná škola ponúka aj kvalitné všeobecné vzdelanie (no úprimne, aj mnohé gymple sú flákarne prvej triedy), jedine tak obchodné akadémie a zdravotné školy, lenže málokto má na to žalúdok (na oboje).
moje riešenie je jednoduché - podaj si prihlášky na viacero škôl a uvidíš, kam ťa vôbec vezmú. potom sa rozhodneš.
Ja by som chcela ísť podobným smerom a viem že s réžiou na SK budúcnosť nemám lebo je ich veľa preto chcem ísť na bilingválne anglické a potom by som išla do zahraničia študovať takéto smery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čo sa týka školy, ja som chodila na gympel, teraz mi je ľúto, že nemám v ruke žiadne remeslo (inými slovami: neodporúčam). na druhej strane, máloktorá odborná stredná škola ponúka aj kvalitné všeobecné vzdelanie (no úprimne, aj mnohé gymple sú flákarne prvej triedy), jedine tak obchodné akadémie a zdravotné školy, lenže málokto má na to žalúdok (na oboje).
moje riešenie je jednoduché - podaj si prihlášky na viacero škôl a uvidíš, kam ťa vôbec vezmú. potom sa rozhodneš.