Ale na ZŠ to bolo iné,asi také aké to máš teraz. Celé prazdniny ma išlo urvať z toho,vtedajší najlepší kamoši,roky strávené spolu a všetky spoločné aktivity a tak,no skončilo sa to a proste prejde a príde niečo nové. Lúčenia sú velmi ťažké,ale proste to prejde,ešte nedávno mi bolo smutno aj za letom,ale teraz sa teším na niečo nové.
nie, neboli sme.... som neskutočne rada, že sa na nich už nemusím každý deň pozerať.. som v kontakte s dvomi spolužiačkami a ostatných nechcem ani vidieť ani o nich počuť
@flussica pre mna je to zvlasne aka sme my trieda na strednej pretoze zo zakladky som bola zvyknuta ana jednotny kolektiv. no tu v nasej triede vladne organizovany chaos, nielen ze sm poskupinkovany v triede ako v celku este sme podla skolskych pravidiel rozdeleny na tri skupiny aby sme sa pomestili do miniaturnych atelietov. o to horsie ked sa dve triedne skupinky co sa neznasaju stretnu povinne na nejakom predmete. silno pochybujem ze sa po skole budeme vsetci stretavat alebo organizovat stretavky nakoniec neboli sme schopny sa dohodnut ani na jednotnom oznamku ci zorganizovat triedne fotenie... ak sa budem stretavat s ludmi z triedy tak len preto ze spolu budeme dalej chodit na skolu alebo iba s vinimocnimi pripadni ao napr flussica alebo pomponchan a tym je to pre mna uzavreta kapitola...
8. ročné - a sme relatívne dobrý kolektív až na jedného jedinca (máme kvôli nemu prúsery a je to idioooooot), ktorého však nemá rada väčšina triedy a to nás taktiež spája Bude mi smutno, keď sa to skončí...
Sme vynikajúci kolektív. Teda, vieme sa dohodnúť, vieme spolupracovať.. Zatiaľ najlepší kolektív, aký som vôbec zažila. A ešte ma čakajú tri roky, no dovtedy hádam aj osprostiem.
momentálne sme celkom pohoda kolektív, mne to postačuje takto ako to je, nebavíme sa všetci ale zasa sa ani nijako neohovárame alebo čo ja viem čo - proste každý sa tam s niekým baví a ak je za potreby dohodnúť niečo ako celok tak s väčším úsilím sa to dokáže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no na základke sme boli úplne super kolektív
druhák až štvrták - vraždy najhrubšieho zrna
V piataku sme zakopali vojnové sekery pred stužkovou a sme super kolektív