ahojte, moja sestra je deviatacka a strasne ju bavi fotit, je v tom dost dobra a je si ista, že to chce robit aj v buducnosti. Chce ist na strednu sukromnu školu umelecku do kosic. Ma s nou niekto skusenosti? Budem vdacna kazdej informacii. Dakujem
ja chodim na sukromne anglicke gymko v presove a je to super. mame tam lepsie moznosti, je nas malo v triede, lepsie sa nam venuju. Nelutujem, no kazdeho osobna vec. A mozno dvaja su tam len tak, ze nie su velmi mudri a chodia tam, no ja to neriesim ucim sa a oni mi nevadia
@candy78 zas kamarátka čo chodí na bilingválne súkromné tiež si chváli, že je to úplne iný prístup, ale nemôžme porovnávať umelecké a gymple, predsa len, tam je to aj o talente, a priznajme si, tí čo ho nemajú sa zväčša trepú na súkromné (nehovorím o tvojej sestre, len že by mohla byť obklopená takými ľuďmi).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kludne aj zadarmo po nociach
Fajn. Súkromné zväčša majú lepšie vybavenie čo supr, ale dostane sa na ňu hocjaký debil.