Stredná umelecká škola animovanej tvorby v BA (Vlastenecké námestie) vs. Súkromná stredná umelecká škola vo ZV (Môťovská cesta)
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, týkajúcu sa kvalít vyššie uvedených stredných škôl. Prijali ma na obidve a teraz som trochu v zložitej situácii, čo sa týka rozhodnutia, ktorá škola je lepšia, kvalitnejšia a vie lepšie pripraviť študenta na štúd
tak nad tou v BA ani nerozmýšlaj zbytočne vyhodené peniaze nič ťa nenaučia kým sa to sama nenaučíš a budeš sa len ty zdokonalovať. Som v 4tom ročníku a lutujem to aj trochu len si platíš za takzv. flákanie a zriadovatelka je tunelár prvého stupňa
ja mam skusenost zo sukromnymi, prave preto by som nesla na sukromnu teda uz nesla ... ale poznam tu skolu vo ZV, a cojaviem, to bola moj druha volba skoly v tomto roku ... Ale tu v BA nepoznam ... Tak neviem ... ale Zvolen je v pohode ... :- ) .. objektivne by bolo, keby ti poradil niekto, kto pozna obi2 skoly ...
Choď do ZV, tam je to vraj riadne kvalitná škola, a okrem toho tí ktorí začnú študovať tento rok majú celé štvorročné štúdium zadarmo... myslím že tak to písali
Neviem aka je ta v BA... Ale, ak to mam slusne povedat, odporucit ti tu vo Zvolene by bolo maximalne zakerne...
Mozem povedat, ze uplne to iste co napisal @gukol plati aj o tej vo ZV, uplne to vystihol.. (az na to ze tam je riaditelKA a ci je tunelarka, to neviem)
@bambinoo Dovol mi, aby som sa zasmial... Kvalitna v com? A kto ti to povedal?
@arysk - tak proste máme motion capture na škole, druhý v Európe na animácie a nikto to ešte nevyužil. Sochu za 8k € ktorá je uplne napiču chrbtom ku vchodu aaaaaa hologram našeho loga školy ... omg why na mieste kde to nikto pomaly nevidí len ona sama tade prechádza a je to uplne komediálne až že ona o učiteloch a vyučovaní vôbec nič nevie na posledných kontrolách si nasrala do úst a rozpráva nejakým zástupcom firiem čo sa boli pozrieť na maturitné práce ako prebiehajú že asi 3/4 žiakov našej školy pohulieva marihuanu a tak viete, akoby sa s tým chválila + nenaučil som sa za 4 roky nič užitočné, sám na sebe makám a len chcem odtiaľ čo najskôr vypadnúť.
@gukol Nam 4 roky slubovali 3DS Max a...on tam sice bol ale oni nevedeli zabezpecit nikoho kto by ho nainstaloval na vsetky pocitace... Aj vo Flashi nas chceli ucit a... ups dako nic. Na chodbe je tam velka plazma na takom mieste ze sa na nu ani neoplati pozerat.. a 365 dni v roku na nej isla iba slideshow asi desiatich prac studentov - no proste vyuzita na sto percent. V prvom rocniku nas naucili ako vo Photoshope otocit obrazok, zvacsit platno, lubovolna transformacia.. a odvtedy ani hovno.. Prakticky, v skratke - Styri roky od nas s vyhrazkami o vyhodeni, opakovani rocnika, zlych znamkach, atd, iba drankali kazdu chvilu nejake prace.. a kazdy spravil ako vedel, nikoho nic neucili Jeden to spravil vo Flashi lebo to vedel (a rozhodne nie zo skoly), lebo sa tomu venoval vo volnom case. Druhy to cele radsej nakreslil rucne lebo bol do PC debil. Dalsi to radsej spravil stopmotion z plasteliny. Dalsi stopmotion s babkami.. Niektori ani nerobili animacie pre istotu.. A prace v jednom rocniku pri porovnani vyzerali ako porovnanie prveho, druheho, tretieho aj stvrteho rocnika.. nieco horsie, nieco lepsie, kazdy ako vedel.. A kazdy odtial odisiel taky, ako tam pred styrmi rokmi prisiel (ked nepocitam to, ak sa niekto niecomu venoval z vlastnej vole vo volnom case)...
@gukol Strihanie videa sa tam ucilo prosim pekne v Uleade...co je podla mna program asi tak na to, aby si vidlak s nevestou postrihali svoju dedinsku svadbu s prstom v nose.. A uplne najlepsie bolo, ked niekto nieco nevedel urobit v nejakom programe a, logicky, zavolal si ucitelku aby mu poradila... Prisla, hodila velavyznamny pohlad do monitora ........ (o tri minuty neskor).... vykrikla meno nejakeho ziaka ktory by to mohol vediet a ,,pod sem, ako toto....bla bla"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mozem povedat, ze uplne to iste co napisal @gukol plati aj o tej vo ZV, uplne to vystihol.. (az na to ze tam je riaditelKA a ci je tunelarka, to neviem)
@bambinoo Dovol mi, aby som sa zasmial... Kvalitna v com? A kto ti to povedal?