Chcem sa spýtať chodil z vás niekto alebo ešte chodí na strednú umeleckú a odbor fotografický dizajn ? ako sa vám tam páčilo ? a v akom meste ste chodili ?
@ivike a prosím ta ako sa volá presne tá škola ? nie je to žiadna súkromná ? lebo ja čo som všetky našla v Bratislave tak boli súkromné ...a ešte jeden dotaz že ak si na tom fotografickom dizajne tak na talentovkách požadovali od teba aby si kreslila aj ked si išla študovať fotku ?
@hsdsuf chodial som 4 roky do triedy s fotografmi .... a hej museli kreslit na talentovkach ako vsetci ostatni .... mali figuralne kreslenie, vytvarnu pripravu...nebolo to len o foteni ... a nech si prirpavi vela prachov, ak tam chce fotky a vsetko okolo ... a co sa tyka uchytenia... uchytia sa ludia sikovni a s konexiami mam pocit... a tusim 2 z mojich 20 tich spoluziakov chodia na fotograficky dizaj na vysku.... kde ta zevraj moc dalsieho nenaucia... ze skoro to iste ako na strednej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov