Máte niekto skúsenosti s touto školou?Oplatí sa na ňu ísť?A ak ste ju už náhodou niekto dokončili,tak dalo Vám to aj niečo do života,našli ste si dobrú prácu po tejto škole?Za každú informáciu o tejto škole Vám budem veľmi vďačná
Strašná škola sama o sebe na Slovensku ta snáď nikdy nepripraví úplne, že zmaturujes a budú sa o teba trhať ale keď sa posnažíš aj sama tak sa určite uplatníš. Ja som napríklad zasa o nej počula docela pekné veci
Koncila som tam pat rokov dozadu, tak neviem ako je to tam teraz.. kazdopadne uroven pokial ide o vzdelanie atd je dobra, ale su tam cudne vztahy medzi vedenim a vyucujucimi... a vedenim a studentmi ale to sa da prezit, koncom druhaku sa uz nad tym budes len smiat
Odmaturovala som tam a kebyže si vyberám strednú znova, už by som tam druhý krát nešla. Veľmi ľutujem, že som nepresvedčila rodinu nech môžem ísť na súkromnú umeleckú v Petržalke, ktorá je podľa mňa z umeleckých škôl v BA na tom najlepšie. » www.facebook.com/priznaniazoskle...
Tento človek to vyjadril za všetkých maturantov Tá škola je totálne nefungujúci bordel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.facebook.com/priznaniazoskle...
Tento človek to vyjadril za všetkých maturantov Tá škola je totálne nefungujúci bordel.
» www.kamdomesta.sk/bratislava/vytv...
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
» www.kamdomesta.sk/bratislava/kurz...