je to tam ťažké...a musíš mať talent... ja tam nechodím ale poznám jedno dievča čo tam chodí a tá vie perfektne malovať....chodí o 7 večer domov takže tam je celý deň...
No my sme sa akurát s našou profesorkou tento týždeň o tom rozprávali...tam nejde o kvalitu -to nám ona povedala tam ti zadajú,že musíš doniesť po prázdninách 60 výkresov a tých 60 výkresov aj musíš doniesť ak ich donesieš 59 ,ich to nezaujíma...mala si doniesť 60...
Spolužiačka zo ZŠ tam chodí a poviem ti, chodí domov vyčerpaná.
Minule som šla na vlak na 17:03, pekne po škole som bola s mužom, celá vytešená som stretla Katku (našu umelkyňu) a bola tak unavená, že som jej potom niesla domov tašku. Večer ju ešte, pokiaľ si dobre pamätám, čakalo 5 výkresov, ktoré mala na ďalší deň doniesť do školy, takže spánku tiež nemá ktovieako veľa.
no podla mna velmi zaujimavy odbor, ale musis mas fakt velky talent a drze lakte aby si sa uplatnila. podla mna je to velky risk, ale risk je ziskxD. a musi ta to fakt bavit, aby si to vydrzala robit cely zivotxD
kurát pozerám tvoje práce... určite nechoď do TO k nejakým ojebaným kresťanom!!!! toto čo ty vieš si zaslúži imho nejaké poriadne "pedagogické" vedenie. paráda!
hh dakujem vám teda že ste napísali no normalne ste ma zaskocili no mozte dalej pisat budem rada ... no ja by som aj chcela ist na niejaku lebsiu skolu ,ale do blavy na intrak sa mi teda moc nechce ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Minule som šla na vlak na 17:03, pekne po škole som bola s mužom, celá vytešená som stretla Katku (našu umelkyňu) a bola tak unavená, že som jej potom niesla domov tašku. Večer ju ešte, pokiaľ si dobre pamätám, čakalo 5 výkresov, ktoré mala na ďalší deň doniesť do školy, takže spánku tiež nemá ktovieako veľa.