nie som na zdravotnej aj ked som chcela,bolo neskoro,ale aj tak oco povedal ze na gympli je lepsie.. a vacsina odborov potrebuje Vš.zo zdravotnej maser nepotebuje , a to uz je jedno ci pojdem na zdravotnu alebo na vysku zdrvotnu vacsina nepotebuje-ani neviem ktore potrebuju maturitu zo zdrvotej sš....
Chodím na zdravotku.Odbor asistent, rozhodla som sa lebo mama povedala, že tam tak som šla , na VŠ určite chcem ísť z mojím odborom nemam na výber. Bud verejné zdravotníctvo alebo medina aaaa možno aj niečo úplne iné ak sa zadarí.
Na praxi vidím, že s našim zdravotníctvom je to zlé až veľmi moc....
Riešenie väčšie platy, mladší personál, lepšia vybavenosť, celková modernizácia možno by to potom bolo OK
Mne to bolo v podstate jedno a mama vychádzala s toho, že som chodila na zdravotný krúžok Financie sú vždy len nie na správnych miestach. Udržať mladých ľudí sa dá len peniazmi, ani mňa by nikto nedonútil robiť sestričku za 12 000sk dosť, že to teraz robím zadarmo a to nie potom aby som to robila celý život za takú almužnu.
@athelasil v podstate mozem ist kam chces,to mas pravdu ale bude to vyzadovat narocnejsiu pripravu na prijimacky ak to nebude zo zdravotnickeho oboru ,napriklad ak by som chcela ist na pravo alebo management....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nie som na zdravotnej aj ked som chcela,bolo neskoro,ale aj tak oco povedal ze na gympli je lepsie.. a vacsina odborov potrebuje Vš.zo zdravotnej maser nepotebuje , a to uz je jedno ci pojdem na zdravotnu alebo na vysku zdrvotnu vacsina nepotebuje-ani neviem ktore potrebuju maturitu zo zdrvotej sš....
Na praxi vidím, že s našim zdravotníctvom je to zlé až veľmi moc....
Riešenie väčšie platy, mladší personál, lepšia vybavenosť, celková modernizácia možno by to potom bolo OK
hej,hej celkova modernizacia,ale skadial na to vziat financie?
a ako tu chces udrzat mladych ludi?ved oni iba odchadzaju do zahranicia stale