chcela by som sa spytat ci niekdo chodi na strednu zdravotnu najlepsie do Trencina . Lebo o chvilu ma caka rozhodovanie a rozmyslam nad touto skolou odbor asi zdravotny asistent a asistent to je zdravotna sestra? alebo este k tomu treba nejaku vysoku skol
Moja mama chodila na tú školu na zdravotného asistenta a robí zdravotnú sestru bez výšky,ale teraz je to podla zákona,že si výšku musíš spraviť, ináč to nepôjde.
@klarca3 ja chodím na zdravotnú do Nitry a zdravotnícky asistent nie je to isté ako zdravotná sestra. Podľa zákona na sestru porebuješ baklára, čiže 3 roky na výške. Ak sa chceš spýtať na niečo kludne mi napíš TS-ku...
áno chodím a po pravde ak si nebola na dni otvorených dverí čo som ani ja nebola tak je to divné
Nechcem ťa odrádzať keď sa niečomu chceš venovať tak sa to dá 4 roky vydržať
Je to bývali polorozpadnutý bývalý kláštor ktorom sú malé triedy smrad na celej škole z jedálne (dobre tak raz za mesiac odtial ide aj vôňa ) voda funguje kedy sa jej chce a rozmýšlam ešte čo je tam také strašné aj profesori pri niektorých môžeš povedať jednu vetu cez hodinu a potom si upozorňovaná stále aj keď sa snažíš plne sústrediť na hodinu ale nedaj sa tým odradiť vždy to môže byť aj horšie inak na aký chceš ísť odbor?
najlepšia zdravotka je v Michalovciach ....ale počitaj s tym že potom jednoznačne vyška ...a možno skončiš totalne mimo odbor ...lebo zdravotnictvo je slabo finančne ohodnotené ...napr ja mam skončeneho maséra na zdravotke ...ale nechcem robiť za 300 € mesačne ...tak som na vysokej ...dejepis/zemepis ...budem robiť učiteľa za 500 ...žiadna vyhra ja viem ale čo už ........no aj tak neľutujem vyber strednej školy ...lebo som tam jednoznačne prežil najlepšie roky svojho života a nič čo človek v živote vie nie je na škodu ....
fuha no dakujem ja som pocula ze tu nezarabaju sestricky moc ale ze vsetky slovenky chodia odtialto do rakuska , mam tam tetu a tam ona chodi na take rehabilitacia a same slovenky hovori ze tam aj dobre platia no neviem . Ja sa vobec neviem rozhodnut co dalej este som rozmyslala nad veterinou ale to je hrozne tazke . A da sa so strednej zdravotnej ist na vysku veterinu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nechcem ťa odrádzať keď sa niečomu chceš venovať tak sa to dá 4 roky vydržať
Je to bývali polorozpadnutý bývalý kláštor ktorom sú malé triedy smrad na celej škole z jedálne (dobre tak raz za mesiac odtial ide aj vôňa ) voda funguje kedy sa jej chce a rozmýšlam ešte čo je tam také strašné aj profesori pri niektorých môžeš povedať jednu vetu cez hodinu a potom si upozorňovaná stále aj keď sa snažíš plne sústrediť na hodinu ale nedaj sa tým odradiť vždy to môže byť aj horšie inak na aký chceš ísť odbor?