Ahojte prosím vás potrebovala by som súrne poradiť.. príšerne som spackala monitor z matiky vyzerá to tak na 35%.. áno viem je to zlé :/ a teraz apsolutne neviem čo zo strednou chcela som ísť na gympel a potom dalej učiteľstvo alebo psychologiu ale po
Tak ak si mala doteraz dobre znamky da sa to nrjako spravit lebo urcite nejsi jedina co to takto domrvila stava sa to stres vsetko mozne dokopy..ale aj ked tazko povedat na tie gymple to chce fakt super vysledky takze mozu ta zachranit uz len vysledky zo zakladky
@Katka369523 No hovorí sa že nezáleží na známkach, nezáleží na vysvedčení, záleži na monitore.......
Tak ale myslím že by si amla skusiť ísť na gymnázium ak si tam chcela ísť.......
Skus a uvidís!
@Katka369523 Aj ja som dosť pokašlala monitor z matiky, pritom mi nerobí matika problém
Keď spravíš dobre prijímačky, mala si na minuloročnom a teraz polročnom vysvedčení jednotky a dvojky.. a ak sa na ten gympel nehlási veľa detí tak by ťa mali zobrať skúsiť môžeš... a aký chceš odbor na hotelovej?
@katka369523 Ja na SPŠ stavebnú a v zálohe mám obchodnú, keby niečo
No a teda neviem ti poradiť či by bola pre teba lepšia hotelová alebo zdravotná, obe majú niečo do seba prebrala si to s rodičmi alebo známymi? Lebo možno by ti vedeli poradiť oni
@katka369523
Jasné že sa môžeš uplatniť všetko záleží len a len na tebe... aj na vysokú môžeš ísť hocijakú (aj na učiteľstvo alebo psychológiu), len by si sa musela veľa doúčať potom aby si spravila prijímačky na VŠ. Je pravda, že z gympla máš najlepšie možnosti dostať sa na výšku ale dá sa to! Takže všetko závisí od teba, nesmieš byť lenivá a treba sa snažiť potom mám v rodine ľudí, ktorí majú obyčajné odborné školy a dostali sa hocikde.. ako som už povedala, všetko sa dá keď naozaj chceš takže sa neboj
ved to že neviem rozmýšľam ,že asi si vybrať podľa možnosti uplatnenia sa aj bez výšky.. vieš, že keby čo a nemohla by som ísť na výšku až s toho niečo mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tak ale myslím že by si amla skusiť ísť na gymnázium ak si tam chcela ísť.......
Skus a uvidís!
Keď spravíš dobre prijímačky, mala si na minuloročnom a teraz polročnom vysvedčení jednotky a dvojky.. a ak sa na ten gympel nehlási veľa detí tak by ťa mali zobrať skúsiť môžeš... a aký chceš odbor na hotelovej?
No a teda neviem ti poradiť či by bola pre teba lepšia hotelová alebo zdravotná, obe majú niečo do seba prebrala si to s rodičmi alebo známymi? Lebo možno by ti vedeli poradiť oni
Jasné že sa môžeš uplatniť všetko záleží len a len na tebe... aj na vysokú môžeš ísť hocijakú (aj na učiteľstvo alebo psychológiu), len by si sa musela veľa doúčať potom aby si spravila prijímačky na VŠ. Je pravda, že z gympla máš najlepšie možnosti dostať sa na výšku ale dá sa to! Takže všetko závisí od teba, nesmieš byť lenivá a treba sa snažiť potom mám v rodine ľudí, ktorí majú obyčajné odborné školy a dostali sa hocikde.. ako som už povedala, všetko sa dá keď naozaj chceš takže sa neboj
ten gympel si vážne netrúfam
Na zdravotnej ideš na nejaký odbor?