Aloha..Som 4. rok na 8 ročnom gympli,ale na 100% som rozhodnutá,že chcem ísť na strednú
Bavilo by ma niečo v oblasti módy,ale kresliť absolútne neviem .Ďalej napr. kozmetika. teeda vás prosím o tipy na konkrétnu školu a negatíva/pozitíva tohto zamerania.
@Sianagirl245 bohužial kresliť fakt neviem @Matthewp gympel fakt nieje škola pre mňa..4 roky som si to tam odtrpela,ale myslím,že na strednej by som to tam už nezvládala
@alexandra568 kusok pravda... aj ja som na osemrocnom v piatom rocniku ako prvak na strednej a je to pekny nápor teraz... ale mozno preto ze som sa rozhodol ísť na samè inak na trojkach v pohode aj bez ucenia
@sianagirl245 noo do marca/mája (neviem ani kedy bývajú tie talentovky asi nie @matthewp tak to si potom dosť dobrý ja myslím že by som to nedávala
asi sa predsa len rozhodnem pre tú nejakú kozmetickú....poradí mi niekto ktorá konkrétne je najlepšia? nezáleží na tom v akom meste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@Matthewp gympel fakt nieje škola pre mňa..4 roky som si to tam odtrpela,ale myslím,že na strednej by som to tam už nezvládala
@matthewp tak to si potom dosť dobrý ja myslím že by som to nedávala
asi sa predsa len rozhodnem pre tú nejakú kozmetickú....poradí mi niekto ktorá konkrétne je najlepšia? nezáleží na tom v akom meste