Chcela by som Vás poprosiť...aby ste mi napísali...na akú strednú školu chodíte ...a ako budete pokračovať po skončení...napr. aká vysoká škola a potom zamestnanie =D potrebujem sa trocha inšpirovať...a nájsť niečo čo by ma bavilo =D Vopred Vďaka
@haffner ani neviem pred tromi rokmi to bolo všetko komplikované nebola som si istá, či to fakt chcem a ak by som v tom nebola fakt dobrá tak by bolo uplatnenie asi minimálne takže som na to išla rozumom
@monittka chemicka-chemia a zivotne prostredie.potom by som chcel rustinu,ucitelstvo rustiny-chemie alebo enviromentalistiku alebo chemickotechnologicka.kde ma vezmu
Chodím na odbor : grafik digitalnych mediií a učim sa vytvarať rozne webove stránky , úprava fotografií, momentalne sa učíme 3D Grafiku cez prax chodievame do mesta fotiť , lebo sa učime aj fotografovať som teraz v 3 ročníku a po skončení školy by som chcela ísť na všvu do BA ..aspon myslím a pak na výšku do Prahy a samozrejme po skončení niekde v zahraničí pracovať ...no nikdy nevieš jak dopadneš
Bilingválny gympeľ a ľutujem Lebo moja angličtina je slabá a ked ti na stránke školy naslubujú ako ťa naučia po anglicky od základov, znamená to, že od teba vyžadujú plynulú angličtinu, lebo máš trištvrte predmetov v angličtine
Ja chodím taktiež na pedagogickú a sociálnu akadémiu v Prešove...odbor: sociálno-výchovný pracovník.. a po skončení by som chcela ísť na výšku..asi Prešovská univerzita-pedagogická faklulta a ked nie tak katolícka univerzita v ružomberku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
som v prvom ročníku a netuším čo so mnou bude po 5ročnom štúdiu ale chystam sa na výšku najskôr niekam do zahraničia ale netuším zameranie ani trošku
a zatiaľ neľutujem že som tu šla
Ešte som len prváčka, ale výška určite či ešte lepšie nadstavba ako DFT (diplomovaný fyzioterapeut).
Plánujem na začiatku ostať na Slovensku,neskôr dúfam v útek do rakúska ako súkromná liečebná masérka (tj.hodiť to na živnosť).
Ale ešte som len prváčka, tak buďme realisti, môj prvý cieľ je dostať sa cez prvý ročník do druhého (čo už teraz fakt nie je jednoduché =D ).
výška možno právo, možno nejaká diplomacia proste chcem niečo čo zarába
a pokračovat chcem ako ? asi ns Všmu a ak sa všetko podari tak režiser je to prave
Tak čo ťa baví? tomu sa venuj
pojdem radšej do práce ak nejaká bude..
musí to tam byť dokonalé, že ?
Je taka vobec? nevyznam sa v strednych skolach.
Skratka nieco podobne , ale posledna moznost uplne nieco ine co dalsie ta este bavi
A budem asi vyrábať drogy, alebo obchodovať so zbraňami.Ešte neviem.
Ja chodím taktiež na pedagogickú a sociálnu akadémiu v Prešove...odbor: sociálno-výchovný pracovník.. a po skončení by som chcela ísť na výšku..asi Prešovská univerzita-pedagogická faklulta a ked nie tak katolícka univerzita v ružomberku
BA