Keď som si podávala prihlášku na strednú mala som veľkú dilemu. Chcela som ísť v šlapajách mojej mami a vydať sa umeleckým smerom. Vybrala som si 2 školy. Strednú umeleckú školu Scénického výtvarníctva v Bratislave a Strednu umeleckú školu v Trenčíne. Keď
Sama som sa hlásila do TN. Aj ma prijali, no našťastie som šla na inú školu. Neviem ako by som ti to povedala. Ale decká tam sú do večera. Možno aj v BA, neviem. Ale počula som, že v BA je lepšia umelecká ako tu
No neviem, musíš ty vedieť. Na internáte v TN si užiješ riadne, určite aj v BA. Hlavne, aby si to časovo pracovať na dielach zvládala, lebo internát je riadny ďábel
ja som v trencine 3roky a je to fakt skvela skola super ucitelia srandisti akcie vystavy...jednoducho som spokojna a nesla by som nikam inam intrak je fajn pokial mas dobru vychovavatelku 2roky som mala dobru kravu najvacsiu co som mohla na intraku najst.. a ted 3rok som mala super tetusku sice trosku na liekoch ale aspon sme sa bavili noa to s pracami..pokial sa naozaj chces ucit a kreslit tak si ten cas na prace do skoly aj najdes nikdy som s tym nemala problem navyse ucitelia vedia aj pochopit ked im povies ze si to proste nestihla..da sa s nimi vzdy dohodnut a prave ked nemas chut kreslit v skole vobec (ako my par krat v roku na figure)..prehovorili sme ucitela nech skocime do mesta na kavu alebo na vystavu.. no a srandu si uzijes urcite aj s tetou vratnickou a vratnikom so školnikom ktori chodia po skole a piskaju si spievaju
Na tej v Ba som chodila na kurz a zastupca je fotrov kamarat a je važne super no kamoška tam chodi a hovori že je tam toho vela...vobec nema na nič čas ale tak to iste bude asi aj v Trenčine..ja keby som si mala ale vybrať tak asi idem do Trenčina..tam maš peknych chalanov ako bonus
@peacexp ja vôbec celkovo pekný chlapi v Tn? Kdezeeeeee si sa s koňom zrazila? keď to porovnám s tým keď som prišla spet do TT a na každom rohu sa otáčam
Ja som v TN a neviem... zasa na jednej strane je to dobra skola co sa tyka kreslenia, vyletov, vystav (skratka to co pise @2 ) ale system a niektore rozhodnutia vedenia skoly mi pravidelne zvysuju tlak aj nervy a presviedcaju ma o tom ze nic nieje nemozne -.-
Nehovoriac o tom ze keby tam idem este raz tak urcite idem na iny odbor
No, ja som si odchodil tú Skelnárovú, tlak na vedenie máš zvýšený pravidelne každý týždeň, piatok bolo bežných 8 hodín a dostať sa na vlak domov, takmer nemožné.
Well, naučiť naučia a vraj sa to tam zlepšilo, ale poodchádzalo veľa dobrých profákov na druhú stranu. Niektorí profesori to ťahajú akoby to bola jazyková škola a nie umelecká. Čistý boj toto.
Ale zažije sa ta toho veľa, len asi by som tam už nešiel pri toľkých stresoch a hlavne pri maturite... v deň odovzdávania práce ti zahlásia zmenu, ktorú ani nemáš ako spraviť.
@nessia aj ja som tam chodila na kurz a moc mi to nepomohlo Zobrali ma na kostýmovu tvorbu a rovnaký odbor je aj v TN a asi viac chcem isť do TN. No neviem, nie som si istá :/
takze sklenarka... hmmmm.. chodim tam na TKS. Kostým je este v pohode. Zástupca je riadny k... Kto neprežil nepochopí Budúci rok sú maturity. Viac o tejto škole ani počuť nechcem Určite by som sem nešiel Ale.. človek sa učí na vlastných chybách ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No neviem, musíš ty vedieť. Na internáte v TN si užiješ riadne, určite aj v BA. Hlavne, aby si to časovo pracovať na dielach zvládala, lebo internát je riadny ďábel
Nehovoriac o tom ze keby tam idem este raz tak urcite idem na iny odbor
Well, naučiť naučia a vraj sa to tam zlepšilo, ale poodchádzalo veľa dobrých profákov na druhú stranu. Niektorí profesori to ťahajú akoby to bola jazyková škola a nie umelecká. Čistý boj toto.
Ale zažije sa ta toho veľa, len asi by som tam už nešiel pri toľkých stresoch a hlavne pri maturite... v deň odovzdávania práce ti zahlásia zmenu, ktorú ani nemáš ako spraviť.