tí vedia ešte menej ako ja..mám taký pocit občas..ked som sa spýtal na túto tému.... ani len trápne olympaidy mi nikto neponúkol...možno preto, že som bol prvák ..ale aj tak....ok už som sa citovo vylial..
takže..aký profesorov sa mám spýtať? mylsim rpedmety...alebo triedneho? alebo vychovneho? dik
heh, to poznám keď žiak vie o týchto veciach viac ako učiteľ
no ja som sa skôr zameriavala na ''prírodovedné'' súťaže: BioKorsem, ChemKorsem, Ksicht...hoci ich robíš počas celého roku (podobne ako napr. maks), na konci sa ide na sústredenie (zväčša týždňové ,
Ale je veľa súťaží na rôzne ľudské práva (tam sú myslím aj výtvarné), alebo ekologické...
@sorum Čo viem ja, je súťaž našej školy, ktorá by však mala byť pre celé Slovensko. A to je Hodžova esej Za prvé miesto máš 500eur, za druhé 300 a za tretie 200, aspoň tak nejak som to bolo posledný ročník. Čiže aspoň to skús A propo, spýtaj sa v škole, poradia ti viac ako tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» dssjp.sk/main.php?page=c...
ale na tento rok to už je pasé.
Čo sa týka výhier, vyhrala som 2. miesto a výhra bola vcelku super... plná taška rôznych vecí
Ja mám v tomto úplne super profesorku, tá ma obletuje so súťažami
@lenushka175
@hajlander
tí vedia ešte menej ako ja..mám taký pocit občas..ked som sa spýtal na túto tému.... ani len trápne olympaidy mi nikto neponúkol...možno preto, že som bol prvák ..ale aj tak....ok už som sa citovo vylial..
takže..aký profesorov sa mám spýtať? mylsim rpedmety...alebo triedneho? alebo vychovneho? dik
no ja som sa skôr zameriavala na ''prírodovedné'' súťaže: BioKorsem, ChemKorsem, Ksicht...hoci ich robíš počas celého roku (podobne ako napr. maks), na konci sa ide na sústredenie (zväčša týždňové ,
Ale je veľa súťaží na rôzne ľudské práva (tam sú myslím aj výtvarné), alebo ekologické...
napr.: » prestredoskolakov.sk/?p=1698...
alebo » prestredoskolakov.sk/?p=1576...
dufam, ze pomoze