Zdravím..Mám na vás len jednu otázku..Dal by sa stredoškolský internát vybaviť hocikedy počas školského roka,alebo je to možné len cez prázdniny? Ďakujem
záleží podľa toho aký je plný intrák, napr. u nás jeden spolužiak šiel na intrák posledné 2 mesiace pred maturou (kvôli sťahovaniu) a ďalší mesiac pred maturou (z haluze, aj keď cesta vlakom mu trvala necelých 15 min) a dali im ho
na našom je to tak, že žiaci našej školy sú ubytovaní prednostne a potom berú z iných škôl aby bol v septembri proste plný počet, a ďalších berú, až keď niekto vypadne, čo sa nestáva až tak moc často..a aj to už mi stoja na stole 10ky žiadostí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
na našom je to tak, že žiaci našej školy sú ubytovaní prednostne a potom berú z iných škôl aby bol v septembri proste plný počet, a ďalších berú, až keď niekto vypadne, čo sa nestáva až tak moc často..a aj to už mi stoja na stole 10ky žiadostí...