Zdravím
Teraz som v štádiu, ked si musím vybrať strednú školu. A kedže moje mesto ma uz nebaví, rada by som šla inam, no nie som si tym veľmi istá. Neviem ako to prebieha na internátoch.. Rada by som sla študovať do Bratislavy. Bola by som rada ak by
Bývala som na dvoch stredoškolských internátoch a poviem ti jednu vec. Ak dostaneš taký intrák ako ja ten prvý, tak milion krát oľutuješ, že si vypadla z tvojho nudného mesta...
Ale, ak sa ti podarí vychytať pohodový intrák ( ako ten môj druhý ) tak je to superko, nový ľudia, nové mesto...
ja som bola na 5 rokov na internáte v Tisovci a môžem len odporučiť naučíš sa byť viac samostatná, spoznáš fajn ľudí , budeš mať spomienky na celý život
Bývam na intráku v Modre a som rada že žijem. Vážne intrák je zlo a ked schytáš nahovno spolubývajúcich a psychopatické vychošky, možeš sa ísť obesiť. Ale veď uvidíš a pochopíš že doma je doma.
ja čo som počula od viacerých ľudí aj videla na pár stredoškolských intrákoch, kde som občas prespávala keď som išla na turnaj alebo mala nejaké vystúpenia, tak je veľmi veľký rozdiel medzi stredoškolským a vysokoškolským intrákom. na stredoškolských sa vraj často stáva, že tam pracujú ľudia, ktorí uznávajú také tie zásady že do 9 tej doma, žiaden hluk, poslúchať a učiť sa, a je to dosť o "kontrole a obmedzenej slobode".
ale samozrejme, existujú aj iné intráky a tie sú zas super. takže najlepšie by bolo zistiť si info o tom konkrétnom intráku na škole, ktorú zvažuješ a nepýtať sa na internáty všeobecne, lebo nezískať natoľko presné informácie, aké by sa ti hodili možno
stredoškolské intráky sú otras... a vychošky sú ešte horšie, ako maminy... vždy, keď chceš niekam ísť ťa budú otravovať, či si naučená a podobne... proste neustále kontrolovanie, o 10 zhasnuté svetlá a treba spať.. a tak
@hellyeah vychovávateľky v podstate nič neriešili okrem toho že si celý deň v kancelárii popíjali kávičku vychádzky boli tuším do 21 hod. ale posledné ročníky to už veľmi neriešili keď sme prišili neskôr, len sme im dopredu povedali že budeme dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale, ak sa ti podarí vychytať pohodový intrák ( ako ten môj druhý ) tak je to superko, nový ľudia, nové mesto...
ale samozrejme, existujú aj iné intráky a tie sú zas super. takže najlepšie by bolo zistiť si info o tom konkrétnom intráku na škole, ktorú zvažuješ a nepýtať sa na internáty všeobecne, lebo nezískať natoľko presné informácie, aké by sa ti hodili možno