Napíšte do komentára účinné zbrane na zmiernenie/zlikvidovanie strií. Strií sa nezbavíš, veď to nie je niečo za čo sa hanbiť- poznatok o tom,že sa nedajú odstrániť a že sa nad tým nemám pozastavovať nemusíte rozoberať Ďakujem vám za osvedčené rady
@tarassaco Mal som strie na kolenách, lebo som za rok vyrástol 17cm, a zmizli mi za 4 roky sami, len opálením...ale neviem ako je to so striami na pribratej riti...
Inak ja by som tiež potreboval poradiť ohľadom toho, pretože keď to zbadal kamarát tak sa ma spýtal či som náhodou nezápasil s medveďom a zrovna keď som bol na kúpalisku tak to nebolo dvakrát príjemné
@hovado Maste su tak vseobecna vec. Mas nieco overene? patlal si si to na svoje telo? Alebo niekto ti povedal ze mu to naozaj pomohlo? Nejak zmysluplne si sa nevyjadril, minula som 5 sekund svojho zivota na citanie tvojho komentaru ktory mi dovolil zamysliet sa nad tym co si tu niektori ludia vybijaju, ale whatever takych je tu vela
Olej na strie od Weledy! Mám veľmi dobrú skúsenosť, aj keď je pre tehotné, používala som ho na strie v oblasti stehien a bokov a sú menej výrazne, aj ked samozrejme nezmizli úplne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ignorovat
Apropo na strie su masti. Stara vec asi 50 rokov, ak nie viac to robi beyer (a mnoho inych)... Este sa to ako pozeram k vam nedostalo... Ubohe...
Ze si to ty, aj sa premozem