ahojte, mam problem a prosim o radu, mohla by som si dat dolu strojcek, ze ja mam platit 70 eur , ale nemam tak si ho dam ja dolu, moze to byt dobre, nebude to boliet a moze sa tto ? a cim prosim vas? robil toniekto? dakujem
no moja ale to nejde len o odjebanie štvorčekov..ona ti bude aj obrusovať ten "cement" alebo čo to je to čo drží tie štvorčeky..inak by si to tam mala..a ver tomu že to nejde dole..mne to neurobila dobre a doteraz tam mám kopu toho cementu..a to si pravidelne umývam zuby a kadečím som si to už skúšal dávať dole..si prejdem po zuboch a sa mi jazyk 6 krát rozreže >.
mne to tahala kliestami a nejako to nebolelo, ved niektore tie zamky aj odpadavaju same.. ale je pravda ze sa to potom este musi obrusit a ja neviem, sama by som to nerobila.. aj ked ano, je to zdieranie
@mima14795 všakže? kks to už aké strojčekárky sme mali? fakt som to skúšal kadečím možným aj nemožným a nejde..a nechcem zasa velmo škrabať lebo si dodrbem sklovinu
Ako väčšiu blbosť som dosť dlho nepočul, že dať dolu kliešťami, ako veď to nemusíš dať hneď dole a aj tak budeš musieť ísť zubárke, ktorá ten strojček nejak eviduje či čo.... sa uvedom trochu !!!!!
dajme tomu že si to dáš sama dolu ale čo potom ? ved ty potrebuješ ešte tú dlahu inak sa ti pokrivia zuby tak že sa ti ani ústa nebudú dať zavrieť . ale šak dobre ked to chceš mať zadarmo tak si to chod dať dole normálne zubárke a ona ťa pošle na hodinku preč kým vyrobia dlahu ktorú zaplatíš potom ako ju dostaneš a s tým zaplatíš aj ten strojček ale ked to nechceš platiť tak už prísť nemusíš a budeš bez dlahy
ale preboha to tie prachy nedávaš len za to, že ti ho dajú dole..ona ti to strhne a potom obrusuje zuby lebo tam máš tú hmotu čo ti to držalo a tá hmota ti len tak enzíde asiže keď to celý čas pevne držalo strojček..bude ti robiť ešte odtlačky aby ti mohla vyrobiť takú platnu alebo násadku na zuby..aby sa ti zas nepokrivili..maj troška rozumu preboha..ale ak to predsa len budeš robiť sama, na ozaj to natoč aspoň sa tu všetci posmejeme
@sandy114 ja by som mala tiez nieco platit, za to ze mi ho da dole, preto ho mam uz 2 roky navyse ten strojcek :/ lebo nemam 100 eur navyse a neivem kedy budem mat... to asi zavisi od zubarky, ale co som pocula vsetci platili za danie dole v mojom okoli
NIE ČO TI TO SÚLOŽÍ V TEJ HLAVE?! Pre boha, 70 eur za danie dolu strojčeka je ešte v pohode. Požičaj si radšej od dakoho, rozhodne si to netrhaj sama, neviem, či si to myslela ako joke alebo čo, ale rozhodne nie, nedokážeš to a neodstrániš si ten cement a dojebeš si zuby. Ako ťa to pre boha mohlo napadnúť?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
skús to jebnúť týmbo
ako z knihy Domáci chirurg - masochistický špeciál
A inak, zlé, zlé je to s tebou fakt dievča. Dodrb si zuby úplne. Fakt ti to treba