WTF co ma poistovna s tym kolko mas rokov? takze zato ze ja mam 19 tak si zubara platim sama alebo co si o tom myslis? a to s tou prehliadkou si dost pokazila... u nas si potom za vykon musis platit. a zevraj strojcek stoji aj 500 euri. XOXO
@snehovavlocka co? :o sak moja spoluziacka mala 18 a nieco jej uhradila poistovna. ja si myslim ze zalezi od poistovne nie? a ked som mala ja 13/14 tak nasi za strojcek doplacali tak ci tak.
@bunniska tak to už ja neviem, ale ja som tak aj čítala, aj mi tak povedala zubárka... ale určite záleží aj od poisťovne, niektorá ti nepreplatí vôbec nič, ale myslím, že žiadna ti to ani nedá úplne zadarmo, ak to nie je vážny prípad niečo si proste musíš doplatiť
@uglylaw ale ani niektore ty strojcek preplatia.... aj mojej byvalej spoluziacke nieco poistovna preplatila. aj mne pred niekolkymi rokmi nieco preplatila. nemas ty sukromnu zubarku?
@snehovavlocka a asi to zalezi aj od zubara. sukromny si zapyta za vsetko aj za "dobry den" ale zase u niektorych mas aj to za co si platis!
@bunniska to hej, bola som u súkromného zubára, no musím povedať, že za tú cenu to stálo môj exzubár mi zuby iba dokazil, ešte viac ako sladkosti, týmto ho chcem pozdraviť
ale neplatila ti kamoška ako dospelá potom už za všetko? mne sa nezdá, že by bol niekto taký štedrý a hradil to
@snehovavlocka praveze nie za cely ukon. nieco jej preplatila poistovna. som sa jej na to pytala lebo aj ja si chcem vylepsit to co som v poberte zanedbala! :/ inak aj mne statny zubar tak dodrbal zuby! fuj! teraz ich mam citlive na vsetko.
chod na preventívku a potom sa opýtaj zubára/ky, on/a by ťa mal/a poslať k odborníkovi na strojčeky alebo by ťa nikam neposlal/a ak je na to odborník...ja mám tiež strojček ale ten vysúvací...aký budeš mať? ja mám všetky vyšetrenia zdarma preto že mám inú diagnózu...to ti určí podľa diagnózi či budeš platiť alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ak si ho ešte nenosila, časť ti preplatia, ale choď čo najskôr
sice nechodim k zubarovi, ale mam zdrave zuby bez kazov, akurat dolny rad je dost krivy a hore mam len jeden troska krivy ..
inak asi máš podobný problém ako ja, tiež som mala/mám tak nejak krivé zuby
A nevytiahla som si to len tak,zo zadku,asi pred 2 mesiacmi som podobne sedela v zubárskou kresle a konzultovala so zubárkou.
@uglylaw ani deťom?
@snehovavlocka a asi to zalezi aj od zubara. sukromny si zapyta za vsetko aj za "dobry den" ale zase u niektorych mas aj to za co si platis!
ale neplatila ti kamoška ako dospelá potom už za všetko? mne sa nezdá, že by bol niekto taký štedrý a hradil to