Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti so strojčekom na zuby.... Koľko približne celkovo stál (bez kontrol do 20E). Asi tak na 12-13 rokov.. (Len na horné zuby) .. Vďaka za normálne odpovede
Mňa bez kontrol vyšiel okolo 400€ a mala som ho rok, na horných. Ale je to strašne individuálne, podľa toho, aké máš zuby, akého máš doktora.
Ja som mala strojček len kvôli očným zubom, takže som ho nemusela mať tak dlho.
Raz za mesiac-dva. Vždy ti dá doktorka termín. A netreba s tým robiť nič, budeš si umývať zuby ako obvykle. Samozrejme, že ti dá aj vosk, medzizubné kefky ale mne stačila len normálna kefka, ostatné mi viac zuby dráždili ako čistili. Ale to ti všetko vysvetlia.
Hmm no ale aj tak mi to pride take odveci ratat bez toho... Lebo tie kontroly spravia tiez celkom dobru cast tej sumy a hlavne aj v nich su niektore mensie procedury ktore tam obcas prirataju (napr. daju iny drot alebo suciastku alebo co ja viem co) a neda sa to presne povedat..a najlepsie to vie aj tak povedat konkretna zubarka ku ktorej sa da ist nezavazne toto zistit kolko by to vyslo podla toho ze sa pozrie na tie zuby co s nimi asi treba robit a ako dlho
@simona991 Ahoj, ja som si teda strojček nechával nasadiť v Čechách a keďže mám po 18ke tak si hradím celý, ale vrchné a spodné patro ma vyšlo dokopy na 11 000 ( myslím len to nasadenie) , za väčšinu kontrol neplatím a keĎ tak len takú almužnu nejakú. Každopádne za toho 2,5 roka sa to vyšplhá na tých 20000 približne. Mám obyčajné kovové zámky .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som mala strojček len kvôli očným zubom, takže som ho nemusela mať tak dlho.
Ja budem cca 1600€ za strojček na vrchné zuby (už to nepreplatí poisťovňa) a nerozumiem odkiaľ to niektorí majú za také drobáky...