Ahojte ludia chcem sa vás opýtať tí čo ste mali strojčeky na zuby
Koľko ste ho mali? Ja nemam ani nejak krive zuby akurat vpredu sa mi dva nahinaju troška dopredu chcem sa spytat ako asi dlho by trvalo kym by som ho mala.. menej než rok? alebo
no az taka sialena bolest to nie je, ja som mal strojcek par rokov, ale ja som nemal problem v zuboch, ale v zle zrastenej zlomenej sanke, cize ti neviem povedat, ako dlho byva strojcek v beznych pripadoch
ja som mala aj hore aj dole, cca 2 roky ale to som bola menšia a spodné som mala úplne jeden cez druhý a vieš čo až taká neskutočná bolesť to neni, jasné že to bolí, hlavne na začiatku kým si zvykneš a mňa to po doťahovaní také dva tri dni bolievalo, ale nič hrozné, keď som žula tak opatrnejšie, alebo som si trhala rožok.. mňa fakt ani tak neboleli zuby dáko moc, skôr ďasná ako sa to posúvalo a priťahovalo všetko, tak sa mi odhrýzať moc nedalo ale vzadu žuť už šlo ale po pár dňoch je to preč
nosila som, tuším v siedmej triede to bolo. mala som ho presne 7 mesiacov a 7 dní
bolelo to dosť, hlavne prvé dni, resp. aj týždne po nasadení. a vlastne aj pred nasadením keď mi rozťahovali stoličky kvôli nasadeniu tých krúžkov. ťažko sa jedlo, umývalo zuby, spalo, .. a aj pri každej výmene gumičiek a toho drôtu to boloelo odznova, i keď vždy menej a kratšie.
ale samozrejme nebolo to nič čo by sa nedalo vydržať.
nie je to az taka sialen a bolest, najprv poboli par dni si na tekutej strave lebo ked hryzies citis taky debilny tlak a kus to boli, ale inac je to v poho
a povacsnine co poznam pripady mavali ho tak 2 roky, el to podla toho aky tazky pripad
@shally100200 ak ti mozem poradit daj si ho cim skor, lebo ked budes mat 18 tak ti to poistovna nepreplati, keby som nebol taky blbec ja by som si ho dal, lebo mam v predu jeden zub kusocek krivi, nie je to sice vidiet, ale obcas kusok boli
šialená bolesť sa nekonala, strojček mám dva roky čoskoro a už mi dávajú dolu. a to som mala zuby jak bager. možno na menšie závady dostaneš len vyberací na noc.
ja som mal hore aj dole a raz sa mi postupne dolu odlepilo asi 5 tych zamkov a ked som dosiel na kontrolu tak zubarku skoro drbl tak mi tam potom dala kovove lebo tie drzia lepsie ako tie biele
ja som mala asi 2 roky a nelutujem,boliet ma to nebolelo,a bolo to lepsie ako ten vyberatelny lebo ten mi vobec nepomohol...a bolo to celkomdobre obdobie,ked som nechcela ist do skoly tak som si odstrihla gumicku,odbehla k zubarke,ta mi tam nahodila druhu a uliala som sa zo skoly ...
ja mám strojček teraz..ale o dva dni mi ho dajú dole ..ale trošku sa bojím že to bude boliet ale to mi je jedno hlavne ze bude prec ...ale zas nieje to take strasne...mozno prve dva dni to bolelo..ale potom uz v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
bolelo to dosť, hlavne prvé dni, resp. aj týždne po nasadení. a vlastne aj pred nasadením keď mi rozťahovali stoličky kvôli nasadeniu tých krúžkov. ťažko sa jedlo, umývalo zuby, spalo, .. a aj pri každej výmene gumičiek a toho drôtu to boloelo odznova, i keď vždy menej a kratšie.
ale samozrejme nebolo to nič čo by sa nedalo vydržať.
a povacsnine co poznam pripady mavali ho tak 2 roky, el to podla toho aky tazky pripad
Nieje to nic neprijemne je to v pohode...