zaujímal by ma hlavne názor chalanov: čo keby si dá vaša partnerka nasadiť strojček? vadilo by vám to? alebo páčia sa vám všeobecne baby so strojčekmi? v mojom okolí už bol prípad keď sa chalan rozišiel s babou iba kvôli tomu (je to trapny dôvod, viem) ..
Dali mi ho dole ale čo by som za to dal keby som ho zasa 2 a po roka mohol mať Peniaze, ale tie nemáme Neviem no Cítil som sa krajší Keď mi ho dala dole tak som myslel že mám konské zuby lebo som ich mal ako keby veľké ale to robili tie štvorčeky A nebolo vtedy vidno že sú žlté Teda nieže by som ich mal ako močku ale zasa ani ako Hollywoodska celebrita ich nemám Hlavne si NIKDY nedávaj žlté gumičky! To aj z bielych zubov urobí žlté. Ani čierne nie sú vábne ale tie som mal vždy lebo sa mi jednoducho páčili Raz som mal modré a zelené Modré sú tiež pekné No ale to som dosť odbočil, teda ani k téme to nebolo len akože rady do života
mala som dva a pol roka a tiež takmer do 19tky (v novembri mi ho dali dole a mala som v máji 19)... osobne sa mi to nepáči a nepáčilo sa mi to ani na mne, ale vedela som, že to bude stáť za to a stálo inak väčšine chalanov s ktorými som potom bola to nevadilo
ja mám strojček od mája, a zatiaľ som sa stretla iba s pozitívnymi ohlasmi boli aj tvrdenia že to rajcovné takže z vlastnej skúsenosti - chalanom sa to páči (a ked si dáš ružové gumičky budú úplne namäkko z takých cukríčkových zúbkov
ako nie, strojček už je nejak spoločensky prijatý, netreba mať z toho depku ani sa za to hanbiť ale nezachádzala by som do tvrdení, že je to nejak veľmi oku lahodiace.
nic si z toho nerob.. strojcek vobec nevadi ludom...skor si myslim ze ludia vyse poskuluju po cloveku s barlami nez so strojcekom.. a ber to z inej stranky...robis to pre zdravie, nedavas si to pre zlepsenie "imidzu"...tak isto so ho mal...a prezil som..
strojček je super, nosila som ho 3 roky a nemyslím si, že by to človeka nejako špatilo, skôr som sa konečne mohla poriadne usmievať, pretože krivé zuby boli zrazu preč
ničoho sa neboj a myslím si, že ani chlapom strojček neprekáža (teda aspoň tým normálnym )
cítiť sa so strojčekom krajší je dosť na hlavu už... povedzme si na rovinu, nie je to pekné, ale výsledný efekt za to stojí. komplexy by som z toho určite nemala, ale hnať to do takého extrému, ako že je to super cool krásne, a chcem ho mať až do smrti... bože, sa uvedomte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
si robíš srandu nie? nedavaj si strojcek a maj zuby ako kôň pre mňa za mňa
a ak by si tvoj priatel zlomil nohu tak by ti vadilo keby nosil barly?
ako nie, strojček už je nejak spoločensky prijatý, netreba mať z toho depku ani sa za to hanbiť ale nezachádzala by som do tvrdení, že je to nejak veľmi oku lahodiace.
Je to len dočasná záležitosť a zo škaredého káčatka bude potom krásna labuť .
ničoho sa neboj a myslím si, že ani chlapom strojček neprekáža (teda aspoň tým normálnym )
a samozrejme, na povzbudenie zasielam toto: