Pred dvoma dňami mi dali dole strojček a zozadu zubov mi nalepili taký drôtik... ale dnes sa mi odtrhol a neviem čo mám robiť. Zubárka už neordinuje... Prosím Vás, nestane sa do pondelka s tými zubmi nič? Alebo sa zase "zakrivia" ?? Prosím len seriózne od
sak tam chod v pondelok a ti to zrobi znova, mne ked ho dali dole tak som nosila na noc len taku plastovu vec-neviem co to bolo ale no urcite sa ti nezakrivia naspat za tie 2 dni
no dúfam že nie... ale dakujem... a warhawk po prvé ja s takými krivými zubami ako som mala chodiť nebudem a po druhé ja som sa pýtala na niečo iné ...
Mne zubárka povedala,že ak sa mi to odtrhne mám prísť znova,ale mám si dávať pozor aby sa neodtrhlo lebo si to budem platiť o5 sama tak neviem,ale určite tam choď
Zuby by sa ti nemali skriviť nas5 za taký krátky čas. Ten drôtik tam máš hlavne preto lebo ti zrejme ešte nenarástli zadné osmičky a tie ti snáď nenarastú za tieto 2 dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nemala si predkus ?