Viem, že je takých fór (nie som si istý že sa slovo fórum takto sklonuje ) ale na každom sú iné odpovede. Tak som si povedal, že sa opýtam priamo. Bolo by mi treba strojček (hore aj dole), lenže problém je v cene Mama vraví, že stojí okolo 1000 eur
O tyzden mi davaju dole ja som tiež v dôvere a u sukromneho za všetko sa vyratalo 1270€,je to vela penazi ale naozaj ten strojcek pomoze a zuby aspon mne netrhali ak mas nejaku otazku ohlade toho este napis TS
Ono toto vsetko budes (ak si este nebol) konzultovat s nou a ona by ti to mala vopred povedat kolko to cca bude. A zalezi to asi aj od toho ako dlho ti to nechaju...a ohladom toho trhania...niekomu trhaju niekomu nie podla odliatku ti povie (aspon mne tak vravela)
@debilko25 daj si ho spraviť kým nemáš 18!!!!!! HNEĎ!!!! už aj MAKAJ K ZUBAROVI!!!!!!!!!!!!!!!
Inak ťa to naozaj vyjde 1000 eur. ak si to dáš po 18...bezo srandy....
Ja som mala fixný strojček na vrchných zuboch, u zubára ktorý má zmluvy s poisťovňami a cena bola 150 eur - jednorázovo a za kontroly som už neplatila nič.
Lenže bol v tom jeden háčik - kedže je tá suma super, každý chcel ísť ku nemu a mal plno, čiže prvý krát som bola u neho ako 13 ročná a musela som čakať 2 roky v poradovníku a strojček mi nasadil až v 15.rokoch
@debilko25 tak to úplne chápem, u nás tiež na to nebolo toľko financií...mám 21, krivé zuby (resp asi dva zuby sú mimo) a teraz nemám už 1000 eur na strojček už duplovane
jasne ze mozes vies co ale je to dooost draha zalezitost nasi tusim platili okolo 200 e max 300 za 1 celodenny strojcek s tym, ze mi cast preplacala poistovna + kazdy mesiac kontrola k zubarovi po 7 e
celé som to tu vypísala koľko som za čo platila a spadol mi net takže znova v skratke
pozeranie zubov 15€
strojček 200€
otlačky 2x10€
kontrola 30x 15€
nové drôty cca 30€
a keď mi dávali dole strojček 30€
čiže spolu som platila cca 730€
a o som mala len strojček na horné zuby
a zabudla mi tam priradiť jeden zub takže ten mi trhali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak ťa to naozaj vyjde 1000 eur. ak si to dáš po 18...bezo srandy....
Lenže bol v tom jeden háčik - kedže je tá suma super, každý chcel ísť ku nemu a mal plno, čiže prvý krát som bola u neho ako 13 ročná a musela som čakať 2 roky v poradovníku a strojček mi nasadil až v 15.rokoch
@meana tak keby tie financie este boli musim zarobit, mama tolko nema
pozeranie zubov 15€
strojček 200€
otlačky 2x10€
kontrola 30x 15€
nové drôty cca 30€
a keď mi dávali dole strojček 30€
čiže spolu som platila cca 730€
a o som mala len strojček na horné zuby
a zabudla mi tam priradiť jeden zub takže ten mi trhali