...kompozícia geometrických telies - oni ti urobia kompozíciu jednoduchých základných geometrických telies, ty ju budeš musieť nakresliť...správna perspektíva (zužovanie a rozširovanie telies podľa uhla pohľadu), veľkosť (čo je vpredu, je veľké, čo je vzadu, je menšie)...im ide vlastne o to, aby si si vedel predstaviť budovu keď už chceš byť architekt
...na talentovkách sa zabodovať asi nedá musíš robiť len to, čo od teba chcú...ak povedia nakresli, to znamená nakresli, nie tieňuj nič naviac, neoplatí sa ti to
...myslím, že by tam mala byť ešte kresba busty, to dúfam vieš, čo je
Zdravim vas,ano kompozicia z geometrickych tvarou pozostava z toho, ze oni nam tam daju urc. geometricke telesa ako kocka,kvader,ihlan,gulu...atd...ale my budeme musiet pouzit vsetky tie telesa na zostavenie urc. kompozicie na danu temu...napr. co ja viem min. rok mal niekto mestsku vilu,a rok dozadu tusim neake premostenie...a taktiez budeme moct tie telesa rezat,nie?...podla toho ako budeme chciet...
@Aliindigo na to si máš dávať pozor, aby si robil to, čo od teba chcú....keď budeš mať v zadaní kreslite LINKOU, tak treba kresliť linkou, žiadne tieňovanie...za to sa body strhávajú
nj,diky...o tom som uz pocula ze nemaju moc radi tienovanie...a celkovo ja nemam rada tienovanie...tak som zvedava...a tusim ze na ich stranke je aj napisane ze tienovanie nie je podmienkou...
ano je to tam napisane...ale nieje tienovanie ako tienovanie..podla mna by bolo vhod tam aspon mietne nacrtnut tie rysy tvare ako licna kost a pod aby to malo daku formu
Dlhodobo pripravujem na talentové prijímacie skúšky - na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,... Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp @ post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
...na talentovkách sa zabodovať asi nedá musíš robiť len to, čo od teba chcú...ak povedia nakresli, to znamená nakresli, nie tieňuj nič naviac, neoplatí sa ti to
...myslím, že by tam mala byť ešte kresba busty, to dúfam vieš, čo je
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,... Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp @ post.sk