Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto z vás nechodí na STUčku do Bratislavy? Konkrétnejšie ma zaujíma niečo o fakulte stavebne a fakulte architektúry. Môžete mi o nich niečo povedať? Vopred ďakujem.
no na architekturu potrebujes mat vyborne znamky a perfektne kreslit, robia sa talentovky a skusky je to dost takze, takze si zaplat nejake kurzy kreslenia halvne na pripravu na architekturu... a este jedna ved, neviem ako to je teraz, ale predtym dost pomohla obalka...
stavebna normalna technicka tazka skola, vela vedomosti ratania a technickeho kreslenia. ale da sa to zvladnut, takze ak ta to bavi, tak nech sa paci. vzdy lepsie ako nejaka lahka skola o psychologii a socialnych vedach, ktoru spravis lavou zaadnou
@5. nemusí výborne kresliť...ide len o to aby na tých talentovkach predviedla svoje priestorové myslenie... a to sa len tak z nejakeho kurzu nenaučí...
vies kto ma talent nemusi mat kurzy kde ta to naucia len do takej miery akoby biflenim ..v podstate tam nabiflia tvoj rozum aby tak robil rukov ale moc toho nenastvaras no zoberu ta tam ale tak spravilo kopu ludi prijimacky na tu skolu no ale teda ze by som tam poznal chodit niekoho kto je ozaj talent nemozem povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tu najdes nieco
a zvysok na stranke skoly...
stavebna normalna technicka tazka skola, vela vedomosti ratania a technickeho kreslenia. ale da sa to zvladnut, takze ak ta to bavi, tak nech sa paci. vzdy lepsie ako nejaka lahka skola o psychologii a socialnych vedach, ktoru spravis lavou zaadnou