Najdem tu nejakých študentov alebo absolventov tohto odboru? Aký je vaš nazor na školu? Su tam aj prakticke predmety alebo cisto teoreticke? Ake je uplatnenie z tohto odboru? Za každu radu vam velmi pekne dakujem
Ja tam mam len velmi kratku a specificku skusenost, ale na tej skole sa mi celkom pacilo. A nezdalo sa mi, ze by bola nezvladnutelna, aj ked lahka urcite nebola
Ak máš dobrú psychiku, vieš logicky zmýšľať, matika a fyzika ti nerobí problém a nevadí ti a hlavne ťa neodradí, keď na teba vyššia moc kydá, zhadzuje ťa a vraví ti, že na to nemáš (lebo len oni mali na to) tak tam kľudne choď. Labáky sú super (tento odbor má najviac hodín labákov), keď si robíš prípravu a tak. Ja neviem, kde by som šla ak nie sem, ale viem si predstaviť aj ľahšiu alternatívu... Uplatnenie je kadejaké, podľa toho aký inžiniersky si vyberieš... možnosti sú veľmi veľké...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty