Ahojte Riešim obrovskú dilemu, a už som sa pýtala hádam každého známeho, no zatiaľ mi nikto nepomohol. Prijali ma na STU FA Dizajn, čo som však vôbec nečakala, išla som tam čisto na pokus...môj pôvodný plán bol totiž ísť študovať žurnalistiku, na ktorú
STU FA dizajn poskytuje vážne SKVELÉ príležitosti pre ľudí, čo ich zaujíma transport dizajn. Bez srandy. Ale rozmysli si, ako vážne to myslíš. Mňa tam občas ide poraziť. Dostať sa tam nie je jednoduché, no dobre.. ale Ty si sa pripravovala na žurnalistiku. CHOĎ tam, kde CHCEŠ, nie tam, "kde je ťažké sa dostať." Lebo udržať sa bude ešte ťažšie, hlavne, ak je niečo, čo ťa baví viac.. myslím, že nie je o čom.
S tou školou budúcnosť máš. Asi ako s každou inou, na ktorej to so sebou myslíš vážne. Ale z toho, čo píšeš.. to myslíš vážnejšie so žurnalistikou. Prosím, neopakuj cudzie chyby .
@flussica Tak autíčka teda robiť nechcem, skôr ma zaujíma interiérový dizajn. Problém je v tom, že ja by som chcela ísť na obe, neviem sa rozhodnúť. Pripravovala som sa aj na dizajn, len som to brala ako niečo, čo v živote nedosiahnem...a zrazu bum! A je pravda, že popri dizajne viem robiť aj žurnalistiku, no opačne asi nie:/ ...asi to spravím tak, že vyskúšam dizajn, a ak po prvom roku uvidím, že to nezvládam, tak pôjdem na žurnalistiku. Som z osemročného gymnázia, takže sa dá povedať, že mám rok navyše. A ďakujem za názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
STU FA dizajn poskytuje vážne SKVELÉ príležitosti pre ľudí, čo ich zaujíma transport dizajn. Bez srandy. Ale rozmysli si, ako vážne to myslíš. Mňa tam občas ide poraziť. Dostať sa tam nie je jednoduché, no dobre.. ale Ty si sa pripravovala na žurnalistiku. CHOĎ tam, kde CHCEŠ, nie tam, "kde je ťažké sa dostať." Lebo udržať sa bude ešte ťažšie, hlavne, ak je niečo, čo ťa baví viac.. myslím, že nie je o čom.
S tou školou budúcnosť máš. Asi ako s každou inou, na ktorej to so sebou myslíš vážne. Ale z toho, čo píšeš.. to myslíš vážnejšie so žurnalistikou. Prosím, neopakuj cudzie chyby .