To hej, Chemicke inzinierstvo je tam asi najtazsi odbor, zrejme ale aj najziadanejsi. My sme mali teraz semester predmetu Chemicke inzinierstvo, ale nezdalo sa mi to az take tazke, hoci vsetky zapoctovky z tohto predmetu napisala mozno 1/10 ludi.
Mám otázku na niekoho,kto túto školu reálne navštevuje.Je pravdou,že je tam veľa matematiky /resp. že matika je tzv. sitom/.Ďalej aká je kvalita internátov.Akí sú profesori:sú to parchanti alebo sa s nimi dá vychádzať? Za odpovede ďakujem.
Profaci su celkom v pohode, ale najdu sa samozrejme výnimky. Niektorým ide o to aby si sa niečo naučil a niektorým ani neviem Ked mozem porovnat matiku tu a na elektrotechnickej(FEI STU) kde som chodil je o nieco povolnejsia... Vyhoda je v tom že máš vela opravných termínov Ak to celé zhodnotím, neni to až tak zlé uvidíme teraz po skúškach Každopádne, nemusíš sa bát. A spolužiaci, radost
Ahojte.Aj ja chcem ist na tuto skolu,na odbor chemia ,medicinska chemia ,chem.materialy.Dost ste ma s tou fyzikou ale vystrasili...Je to naozaj az take hrozne?Dala som si prihlasku aj na farmaciu, ale myslela som si, ze toto je aspon o stupen lahsia skola
ale neni ta fyzika az taka zložitá len ju treba trošku chápať a ono pojde aj samo síce ten pravý to vraví kerý nemá ešte ani z fyziky I skusku ale len to ze som lenivy ked si stanovíš, že niečo chceš tak neboj dokážeš to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale su tam aj lahsie odbory.
Kazdopadne, vela zdaru u nas na skole.
Profesori sa celkom daju, aspon vacsina.
O internatoch moc neviem, kedze som tam este nebol. Ale co pocuvam, tak ich neprideluju hocikomu.