Čaute, chcem sa spýtať čo si myslíte o súčasnom štúdiu na dvoch rôznych fakultách tej istej VŠ. Konkrétne štúdium práva a všeobecného lekárstva. Samozrejme oba študijné programy v dennej forme. Dá sa to stíhať? Prosím vyjadrite sa
podľa mňa to nebudeš stíhať. Na lekárstve sa budeš musieť učiť kvantá vecí a už len to ti zaberie väčšinu času + labáky a prax. Na práve zase kopec memorovania zákonov. Problematické môže byť už zosuladenie výuky. V skúškovom ťa pravdepodobne jebne a na nejaký súkromný život, prácu popri škole, diskoteky a tak môžeš rovno zabudnúť... možno častokrát i na spánok.
@oliverkooo
mal som spolubývajúceho medika a ten mal pomaly viac kníh než naša okresná knižnica samozrejme, všetko sa to musel naučiť a ovládať to, čiže sa neraz učil do noci. Ja som teraz na IT a to je tiež dosť časovo náročné, že si neviem predstaviť ako by som popritom stíhal študovať ešte ďalší odbor Podľa mňa nie je rozumné študovať dve časovo náročné odbory súčasne, netvrdím, že sa to nedá, ale pokiaľ nie si vyslovene génius, tak nie
Kamarátka chodí na filozofiu a neviem čo druhé, počas skúškového stále plače, že nestíha. A to sú tie smiešne školy, ale ty si si vybral dva najťažšie odbory.
Ak nemáš žiaden sociálny život, nemáš koníčky, prácu, brigádu, ani kamarátov, lebo ťa nikto nemá rád, tak máš nádej, že to budeš ako-tak stíhať. A stíhať, neznamená zvládať.
Nechápem načo by si si dával taku kombináciu, jedine ak nejakého revizneho lekára resp posudkoveho robiť? Je to totálne zbytočné a vôbec sa to neoplatí.
Zrejme sa to dá, ale odporúčam začať študovať to pravo az tak v piataku na medicine. Lebo neviem si predstavit moc skuskove napriklad v druhaku a k tomu este pravnicke skusky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Obrvonjottr Myslíš že je toho tak veľa?
mal som spolubývajúceho medika a ten mal pomaly viac kníh než naša okresná knižnica samozrejme, všetko sa to musel naučiť a ovládať to, čiže sa neraz učil do noci. Ja som teraz na IT a to je tiež dosť časovo náročné, že si neviem predstaviť ako by som popritom stíhal študovať ešte ďalší odbor Podľa mňa nie je rozumné študovať dve časovo náročné odbory súčasne, netvrdím, že sa to nedá, ale pokiaľ nie si vyslovene génius, tak nie
popravde, ja som jedna z mala ludi z mojej byvalej triedy, co nejdu studovat 2 skoly sucasne, ale ti ludia nejdu ani na medinu ani na pravo
u tryin too hard
Kamarátka chodí na filozofiu a neviem čo druhé, počas skúškového stále plače, že nestíha. A to sú tie smiešne školy, ale ty si si vybral dva najťažšie odbory.
Ak nemáš žiaden sociálny život, nemáš koníčky, prácu, brigádu, ani kamarátov, lebo ťa nikto nemá rád, tak máš nádej, že to budeš ako-tak stíhať. A stíhať, neznamená zvládať.
potom su tu ludia co sa musia jednu vec ucit 80x viac ako vyssie spominani, taki dve skoly nedaju ani pana boha ( v takejto kombinacii)
cize nikto na B ti nepovie ci si to TY schopny dat, musis to vediet ty sam, ale podla mna nepatris medzi ludi s IQ 150 ked sa pytas takto hlupo