@darthvader keď nevieš nič iné...bože, akoby to bola primitívnosť prvého stupňa. na filozofiu má málo kto. to, že sa s tým v dnešnej dobe ťažko zháňa uplatnenie, je druhá vec...
@smyliie Filozofia má čo ponúknuť aj v dnešnej dobe (niektoré problémy rieši iba a len filozofia). Zaujímavosť Filozofie sa prelína s jej všestrannou zameratelnostou (teda toho, čo sa dá prostredníctvom filozofie riešiť - skúmať).
Záleží na odbore ktorý si vyberieš, ja som tiež na filozofickej fakulte, ale s filozofiou majú niečo spoločné len 2 predmety z 11tich, zvyšok sa učím len jazyky pre ekonomiu a eur. inštitucie, čo má široké uplatnenie ešte aj v tlmočníctve a prekladateľstve čiže sa vôbec nebojím toho, že skončím výšku a nebudem mať kam ísť
ja ako absolvent prirodnych vied mam neblahy postoj ku studiu filozofie, ale je pravda, ze dnes sa velmi tazko uplatnis, nech vystudujes cokolvek... takze radsej strat 5 rokov na vyske studiom, co ta aspon trochu bavi
radsej chod na nejakú normálnu nadstavbu, ci rovno do roboty,filozofia nemá uplatnenie, humanitné odbory v dnesnej dobe nemajú perspektivu, ked chces studovat nieco normálne, tak medicina, IT, farmaceutika, osetrovatelstvo, nadstavbové odbory so zdravotníckym zameraním
@darthvader gratulujem, práve si nám dokázala, že filozofická nie je pre každého sedláka s IQ tykve a slovnou zásobou o veľkosti čajovej lyžičky ...."easy"
@lucretia ale ona to predsa nemyslela v zlom... len hlupaňa nevie formulovať vety a potom sme všetky **** lebo jej nerozumieme ...
@darthvader ooo pozor lebo slečna s vyjadrovaním drevorubača bola na masarykovej na ktorej (ktovie prečo ) nevydržala ani rok.. mám ísť teraz do kolien alebo ťa len uviesť do reality, že dostať sa na nejakú výšku je to najmenej...?
a hej vieš čo uploadnem tu ešte jednu takú fotku aby mohla zase hejtovať a pukať od žialrivosti za compom potom môžeš zase zaliezť do tej jaskyne odkiaľ si prišla čau
hráš sa na slušnú,ako keby si nikdy nepovedala nič vulgarne,ale prezentuješ sa tak...ukončila som študium lebo ma to nebavilo..ešte niečo? ...ano...lebo TSP su uplne ľahke testiky wtf prečo to riešiš s peroxidkou ..HEHE ...prečo každá štetka čo sa foti,tak ako sa fotí,hovori že jej každa zavidi? nie je to naopak? že ty musiš ukazovať svoje telo aby si zaujala chlapov?...o...ano sprav taku fotku a nalep si tam cenovku ako správna štetka...čau HEHE
@darthvader škoda reči s tebou... tvoj slovník pozostáva z 3 slov, tvoje IQ sa pohybuje na hranici debility, snažíš sa ma "dať dole" primitivizmami na úrovni obyvateľov luníka IX. "dievča" máš ty vôbec súdnosť? daj si radšej facku a nestrápňuj sa už..
@klaudiqaaa toto je tvoja odpoved na to čo som napísala? ..trošku mimo nie? ..moje IQ je nadpriemerné a tiež mám morálne zásady..čo tebe chýbajú...porozpravaj mi o sudnosti ked sa fotiš ako posledná štetka fuck logic.
Ja študujem aj filozofiu a s ňou sa uplatníš tak, keď si z nej spravíš aj doktorát a budeš učiť na VŠ. Alebo ak ju budeš mať v kombinácii s niečím iným, tak ju môžeš vyučovať na niektorých stredných školách, lebo na niektorých sa učí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a o 3, 2, 1 cakaj nalet vsevedov, ktori ti povedia, ze filozofia je kktina na mraky a ze sa vobec cuduju, ze existuje
!!!
Záleží na odbore ktorý si vyberieš, ja som tiež na filozofickej fakulte, ale s filozofiou majú niečo spoločné len 2 predmety z 11tich, zvyšok sa učím len jazyky pre ekonomiu a eur. inštitucie, čo má široké uplatnenie ešte aj v tlmočníctve a prekladateľstve čiže sa vôbec nebojím toho, že skončím výšku a nebudem mať kam ísť
Do 5 rokov uz by mal mat clovek spokojne fungujuci business a nemusi cakat, ako sa onho postara urad prace, ked vyleze von s papirom
@lucretia ale ona to predsa nemyslela v zlom... len hlupaňa nevie formulovať vety a potom sme všetky **** lebo jej nerozumieme ...
@lucretia na teba som nepovedala že si piča ale tak dobre a neviem o tom že by som bola vydatá,ked si ma titulovala že som pani
a hej vieš čo uploadnem tu ešte jednu takú fotku aby mohla zase hejtovať a pukať od žialrivosti za compom potom môžeš zase zaliezť do tej jaskyne odkiaľ si prišla čau
ale škoda sa baviť so slečnou (dala som si pozor!) s nadpriemerným IQ a skúsenosťou s Masaryčkou.... na ňu my nikdy mať nebudeme
Mna nikdy nelakalo byt plateny statom
ak chceš len pre titul študovať, tak je to úplne jedno.. a ak by si to chcela robiť aj v živote, tak kašli na to