Nevie nahodou prosim niekto ci je potrebne na studium historie na UKF v NR mat maturitu z dejepisu? a robia sa tam pisomne prijimacky ci ustny pohovor?
@mia246 na tej stranke som uz hladala, je tam spomenute len "na bakalárske štúdium v odbore História a v odbore Učiteľstvo predmetov história na základe výsledkov zo strednej školy". ale dakujem za ochotu
@talamia dala som si tú námahu a kukla som do knihy s vysokými školami a nie , nie je tam žiadna skúška ..poradovník sa robí na základe výsledkov zo strednej školy (priemer známok v 2, 3 ročníku)
@aneta721 zaujimam sa o dejiny... a navyse nielen v USA sa v tomto odbore dobre uplatnit. staci ist napr. len do susedneho rakuska alebo ceska. nasa vlada zial moc vedu, skolstvo alebo aj cestobvny ruch moc nepodporuje
@talamia nemusíš cestovať do Česka, Rakúska... Len zostaň na SK, uplatníš sa aj tu. Kvalitná práca, ak ju budeš kvalitne vykonávať, prinesie svoje plody.
a k teme... neviem prečo som si myslela, že na všetky odbory na UKF sa robia prijimačky..presvedčala ma o tom taka jedna nesympaticka pani na veltrhu či kde sme to boli.. ale v knihe o tom nie je zmienka, takže ozaj sa tam berie podla priemeru iba? či len na niektore odbory?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Btw: O rok sa tam vidíme
presne táto otázka ma hlodá- čo s tým