Ahojte...prosím vás študuje niekto z vás manažment?? Ak áno, tak kde?? Lebo ja uvažujem aj nad Českom - Brno, ale nwm sa rozhodnúť.. kde sú aké podmienky, kam sa oplatí ísť ??
no ja som v bratislave na FmUK, isiel som sem preto lebo ja som nechcel odist z bratislavy, a od kamosov som pocul len chvaly, a zatial potvrdzujem, fakt je to tam pohode podla mna, neni to ziadna prehnana buzeracia alebo tak, kazdy den skoro je nejaka akcia, vkuse ozieracky... ale tak poviem ti po skuskovom ako tam je ale prijimacky boli vcelku tazke.. teda neboli tazke, ale dosiahol som tam sice strasne malo bodov, ale nakoniec som zistil ze je to vlastne vela a bol som jeden z najlepsich
noo aj nad tym som rozmyslalaa..len tie prijímačky no ja neviem..kukala som to a veruže nič ľahké to nie jee..ale tak bohvie...sto krat sa mi stalo že som si myslela že dopadnem strašne a vždy to bolo fajn jaaaj...mám z toho mišung aj tak =DD ale dííky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty