Ahojte, je tu niekto kto študuje, resp. študoval v Dánsku na univerzite? Chcem sa spýtať, že s akou znalosťou ANJ ste tam išli? Uvažujem nad tým, že by som to skúsila, ale neviem či by som to zvládla s anglinou. Na strednej mám samé jednotky, patrím medzi
Robia sa tam primacky z anglictiny. Ak ich zvladnes zvladnes aj studium. A ked tam chces brigadovat tak to budes maj tazke, vsade uprednostnuju chlapcov, aj ako casnikov.
Neplánujem tam študovať, ale bola som na zopár prednáškach o štúdiu v Dánsku a celkovo v zahraničí - myslím, že potrebuješ certifikát IELTS s hodnotením aspoň tých 6. Neviem, teda či by im stačila tá matura, ale skús sa pozrieť na informationplanet.sk alebo interstudy.sk - to sú firmy, ktoré pomáhajú slovenským študentom dostať sa na zahraničné školy s veľmi dobrou úspešnosťou prijatia .
co sa tyka urovne angliny - v prvom rade nehodnost svoje vedomosti z ang podla toho ako mas znamky v skole - je to strasne zavadzajuce pretoze anglina na skolach je ucena zlym sposobom (hodnotim podla mojej skoly)
Ohladom narocnosti angliny : Mozes si bud spravit medzinarodny certifikat (od CAE vyssie, IELTS, TOEFL) alebo mozes spravit test cez Interstudy(predpokladam, ze tu agenturu poznas ak chces studovat v dansku).
Jednoznacne odporucam test cez Interstudy lebo je podstatne lahsi (sklada sa len zo slohovej prace a z jednoducheho interview) ako certifikaty, ktore su jednak casovo dlhsie a skladaju sa aj z listening, reading comprehension = omnoho narocnejsie.
» www.viauc.com/horsens/Documen... - Takto nejako vypadal test, ktory som robil ja. (len s tym rozdielom, ze mi boli zadane 4 a nie 5 tem)
myslím, že tam choď... a najlepšie spravíš, keby tam ideš o mesiac, o dva skôr... nájdeš si brigádu, aklimatizuješ sa, zvykneš si na nové prostredie, jazyk... kamoška šla študovať do londýna... bola celkom dobrá z angliny, myslela, že to bude v pohode... prvý deň v škole - myslela, že sadne na 1. lietadlo domov... revala... nikomu nerozumela ani slovo... ale prežila to... a teraz tam v pohode študuje tretí rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
co sa tyka urovne angliny - v prvom rade nehodnost svoje vedomosti z ang podla toho ako mas znamky v skole - je to strasne zavadzajuce pretoze anglina na skolach je ucena zlym sposobom (hodnotim podla mojej skoly)
Ohladom narocnosti angliny : Mozes si bud spravit medzinarodny certifikat (od CAE vyssie, IELTS, TOEFL) alebo mozes spravit test cez Interstudy(predpokladam, ze tu agenturu poznas ak chces studovat v dansku).
Jednoznacne odporucam test cez Interstudy lebo je podstatne lahsi (sklada sa len zo slohovej prace a z jednoducheho interview) ako certifikaty, ktore su jednak casovo dlhsie a skladaju sa aj z listening, reading comprehension = omnoho narocnejsie.
» www.viauc.com/horsens/Documen... - Takto nejako vypadal test, ktory som robil ja. (len s tym rozdielom, ze mi boli zadane 4 a nie 5 tem)