myslis to ked ides na jeden cely skolsky rok na strednu do Am ? no vsetci moji kamarati co tak boli platili okolo tych 5000, niektori aj viac. ale u nas raz bola jedna agentura a ti mali taku moznost ze ak si vyzbieras 2% z dane od firiem vyjde ta to menej. kazdopadne treba ratat stym ze to bude velapenazi
@uspavanocka nie, jeden semester je jeden polrok... ...ale tak..nemohli by mi to enjako zlacniť kvoli tomu prospechu a čisto teroeticky dobre zvladnutym testom?.(py´tam sa na tvoj osobný názor, tak envadí ak nemáš skusenosť s tým
ja som tam tiez chcela silou mocou ist a keby to je mozne lacnejsie uz tam som inak uz sa potom viac oplati cely rok. financne to nie je az taky rozdiel a je to aj praktickejsie
@sacrifice a potom kym vsetko vybavi,vyplnis 30 stranovy dotaznik, naisu ti hodnotiace listy, dostanes viza, budes mat ockovania a kym ti daju rodinu. megamoc vybavovania ale potom to isto stoji za to
@luc.ka aj mne to pride velmi nerealne ale tak.spominali aj taku moznost
@stodvacinkar ved vsak ja to nechem zadarmo (teda chcem ale nedufam v to), ratam s tym ,ž eto bude stat dost..ale tak za ten prospech by mohla byt nejaka zlava ved vsak..budem prezentovat v dobrom svetle Slovensko v USA! že akí mudri ludia sú tam iba ....viem som najivny...každemu ide o peniaze
Ja som na bilingválnom gymnáziu idem na 2 semestre (teda 1 rok ) do USA, zľavu nemám ,cena pobytu je 5300 eur cca, plus letenky a vreckové, celé to bude stáť okolo tých 8000 (a to mám najlacnejší program) D
Najhoršia agentúra ICES, zhabú peniaze a ďalej sa nestarajú. Prosím, ak toto niekto číta, nerobte chybu ako ja a nechoďte s nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale aj tak dik ..apson niekto gave a fuck
@1 2% z dane... jasné... pekná myšlienka, ktorú len sockárske "agentúry" zneužívajú...
@luc.ka aj mne to pride velmi nerealne ale tak.spominali aj taku moznost
si to vymyslel teraz. Keby jednotky na vysvečku vyrábali peniaze, svetová ekonomika by bola zachránená