ahojte, chcela by som sa vás spýtať či ste boli niekde alebo plánujete ísť na stredoškolský pobyt do zahraničia. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, ale aj na agentúry, ktoré sú cenovo výhodné? seriozne? zaujímajú ma najma severské krajiny. dakujem za akú
Cez strednu som sice nemala moznost vycestovat no na bc som bola pol roka vonku a teraz na master /na SK - Mgr,Ing/ studujem v zahranici a som spokojna. Nieje to vsak jednoduche, ale to je kapitola sama o sebe.
Urcite chod, ja keby som mohla uz vtedy, isla by som. Da ti to vela skusenosti, jazykovo sa obohatis a uvedomis si mozno, co chces v buducnu robit, ci studovat
P.S. Snad si len silna osobnost, lebo vela mladych v tvojom veku je velmi naviazanych na rodicov, nesamostatnych atd a pre tych, taky pobyt je zo zaciatku velmi velmi narocny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Urcite chod, ja keby som mohla uz vtedy, isla by som. Da ti to vela skusenosti, jazykovo sa obohatis a uvedomis si mozno, co chces v buducnu robit, ci studovat
P.S. Snad si len silna osobnost, lebo vela mladych v tvojom veku je velmi naviazanych na rodicov, nesamostatnych atd a pre tych, taky pobyt je zo zaciatku velmi velmi narocny...