Existuje nejaka forma bezplatného štúdia v zahraničí? resp. takmer bezplatného.jasné, že letenky a pod. treba zapaltit.....alebo pozná niekto nejaký spôsob ako to cez školu vybaviť? Keď som mal samé jednot
mne sa zda ze moja byvala spoluziacka studuje zdarma, v Dansku, na Roskilde Business College( dufam, ze som to napisala spravne). Ale tam je zase celkom nakladne zit, cize treba popri tom urcite aj pracovat. Ale zase 7 € na hodku tam je bezne
takze si myslim ze urcite nieco take je treba si len spravit prieskum
Dansko, Norsko, Svedsko, Finsko, vsade su vysoke skoly bez poplatkov a toto plati aj pre stredne skoly ak sa dobre pamatam, naviac, napr vo svedsku, ked prides ako obcan europskej unie pred 20. rokom, tak mas narok na ich podporu, ktora je zlozena scasti z nevratnej sumy a scasti pozicky, moze to ist az niekde do 1500 eur...splacat sa zacina tak ako skolne v anglicku, ked zacnes zarabat nad nejakych 18 000 eur rocne alebo tak nejak. Google, go!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
takze si myslim ze urcite nieco take je treba si len spravit prieskum
@mishenka09 a vedela by si mi prosim ta pvoedat cez aku agenturu?