@semhamforas technika neznamená automaticky dobrú prácu a to ostatné úrad práce. možno je väčšia šanca, že to tak bude, to uznávam ale tu sa väčšina tvári akoby to tak bezpodmienečne MUSELO dopadnúť.
ja studujem andragogiku a robim pre medzinarodnu hr firmu. lenze to je o tom ze clovek chce na sebe makat. ten kto si mysli ze skola bez praxe mu nieco da (a to sa netyka len andragogiky) tak je viac nez naivny
@danica123 jasné že nič nie je na 100% to je pre mňa fakt šok. Ale pri tolkých absolventoch zbytočných škôl máš dosť veľkú šancu že budeš robiť prácu kde tú vysokú školu absolútne nevyužiješ a dosť pravdepodobne aj za plat ako keby si bola bez výšky. načo mi takávýška teda je?
@sturmer lebo fízlom je jedno akú majú výšku keďže im to dáva možnosť kariérneho rastu a potrebujú vysokú školu, akúkoľvek.
@sturmer ak to je potom fajn. ALe v armáde tiež uprednostňujú nejaké technické smery a právo. V Každom prípade ak budeš vedieť jazyk a budeš šikovný tak nie je o čom
@semhamforas v prvom rade sa mi zdá, že dnes na pozície , kde absolútne VŠ nepotrebuješ aj tak niekoho takého hľadajú. a ja neodsudzujem, keď niekto študuje niečo len preto, že ho to baví. možno v konečnom dôsledku to prinesie len pozíciu na akú by stačila maturita ale keď taká možnosť je prečo ju nevyužiť (aj keď asi by na to bolo vhodnejšie extérne štúdium). a konkrétne sociálna práca a andragika a podobné sa len pre titul študovať neoplatí, to je pravda
@semhamforas ja som tazko rozmyslal nad nejakym nic moc druhym stupnom VS po tom mojom vcelku cool prvom len kvoli SiS, ... vzdy som chcel robit v tajnej sluzbe,
@blackrisq neviem, nenapadlo mi nic k tomu a ty mas nejaky koment?
@matwejo akože, s FEI a jazykom ti dajú kdekoľvek lepši plat ako v štátnej správe. Na druhú stranu s preukazom NBÚ ti pôjde všetko vybavovať akosi lepšie a budeš mať celkom zaujímavú prácu
No dostať sa tam asi tiež nebude ľahké. Uvidíš ak ťa prijmú tak ja sa budem snažiť byť s tebou veľký kamarát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A k téme, radšej by si sa asi mohla ísť spýtať niekde inde lebo tu na Birdzi je všetko čo nie je technika, informatika a medicína úplný fail.
@6nie len na birdzi ale jednoducho v živote to tak je
@sturmer lebo fízlom je jedno akú majú výšku keďže im to dáva možnosť kariérneho rastu a potrebujú vysokú školu, akúkoľvek.
@blackrisq neviem, nenapadlo mi nic k tomu a ty mas nejaky koment?
Ale aj tam by si sa s technikou a zvlášť z informatikou oveľa lepšie uplatnil
No dostať sa tam asi tiež nebude ľahké. Uvidíš ak ťa prijmú tak ja sa budem snažiť byť s tebou veľký kamarát