Takže ako si myslíte že to bude? Ja od kamarátov počúvam že stužková nebude (čo by mi nevadilo lebo som tam nedal ani cent a mali by sme ju mať v novembri haha) a že na maturitách budú nejaké ústupky kvôli karanténe čo bola (čo znova pochybujem)..........
A také šťastie ako mali tento rok mať nebudeme keďže zrušiť maturitu 2 krát je až moc sci-fi. Len im celkom závidím že nemuseli písať a chodiť na to všetko Len ako bude sranda s tým učivom čo sa postielala cez karanténu. Mama napríklad tiež hovorí že to určite zas zrušia ale aj tak však známky mám v pohode takže si verím. A povedzme si na rovinu že aj keby druhá vlna bolo taká že by tu bola polovica ľudí nakazených tak by sa nič nerušilo už
Sa tváriš ako keby záležalo na tom či si to učivo mal v škole alebo cez net aj tak si za tie roky všetci pamätajú z tých hodín prd a pozrieš si to až týždeň predtým v tom moc rozdiel nevidím
A nemyslím že by sa to zrušilo ale nie preto že 2x po sebe to by bola hrôza ale preto že s tým počítajú už teraz a myslím že času na prispôsobenie takej situácii majú až až
Maturity ti nezrušia ani keby si chcel. Však maturita je ešte daleko však to prejde. Je leto tak max mozno do oktobra/novembra s tou koronou. A áno ako píše vyššie už sú školy pripravené na všetko takže nemaj strach všetko bude... A stužková.. Však uvidís v septembri... A nepredbiehajme.. Keď si sa učil poriadne celé štyri roky tak ti môže byť jedno ci to zrušia alebo nie ale fakt je lepsie keď to je to máš prípravu na výšku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A nemyslím že by sa to zrušilo ale nie preto že 2x po sebe to by bola hrôza ale preto že s tým počítajú už teraz a myslím že času na prispôsobenie takej situácii majú až až